Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El personal i els serveis de El CEM s'integren a l'Àrea Municipal d'Esports

27 . Abr, 2012 a les 09:53
per gfigueres a La notícia del dia
1968 reproduccions
L'ajuntament de l'Ametlla de Mar ha integrat recentment el personal i els serveis que oferia el CEM, organisme gestor del Complex Esportiu i la Piscina Coberta, a l'Àrea Municipal d'Esports.

La voluntat de l'equip de govern de compartir els recursos obeeix a la finalitat d'oferir serveis esportius atractius i de qualitat a la població, integrant totes les possibilitats que ofereixen les principals instal·lacions esportives públiques com són el complex esportiu, la piscina coberta, les sales esportives i la pista de pàdel i les pistes de tennis, el camp municipal d'esports o el pavelló poliesportiu municipal.

El passat més de març ja es va unificar la gerència tècnica i l'organigrama tècnic i durant els pròxims mesos s'aniran implementant les col·laboracions fins aconseguir que el personal de l'Àrea Municipal d'Esports desenvolupi tasques al CEM i alhora el CEM participi activament en l' important oferta d'activitats que l'Àrea Municipal d'Esports posa en marxa durant l'estiu, coincidint amb la davallada de l'afluència d'abonats detectada durant els mesos de juliol i agost.

Aquestes accions permetran integrar amb major qualitat les activitats de piscina, les activitats aeròbiques de sala i el pàdel, pròpies del CEM La Cala, amb els esports individuals i d'equip portats a terme al Pavelló Poliesportiu i al Camp de Futbol.

Segons Albert Medrano, regidor d'Esports de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar, "les mesures aplicades ja durant el mes de març suposen un estalvi mensual per a l'Esport Municipal de més de 4.500 euros mensuals, estalvi que es preveu anar augmentant amb la integració progressiva del personal entre ambdues entitats, fet que evitarà en bona part les necessitats de nova contractació en períodes concrets i un avenç important cap al major autofinançament de l'esport públic".

Gestió econòmica

Durant el passat exercici 2011 el Complex Esportiu Municipal de la Cala va tancar l'exercici sense pèrdues, resultat possible gràcies a la subvenció concedida per l'EPE La Cala Gestió de 159.758 euros/anuals.

Aquest import és significativament inferior al que li hagués tingut que concedir d'acord amb els acords contractuals establertes (i que així ho ratifiquen els pressupostos previstos per l' inici de l'exercici 2011) que era de 240.262 euros/anuals. Generant-se així un estalvi de 80.504 euros/anuals (6.709 euros/mensuals) fruit de la bona gestió que s'està fent de la instal·lació; reduint els consums de subministraments i en despeses d'explotació, fent campanyes d'increment de socis i tota una resta d'actuacions per a millorar la gestió de la mateixa.

Per a aquest any 2012 està previst seguir amb polítiques de reducció de despesa arribant a millors condicions contractuals amb els proveïdors i empreses de serveis, que permetran un estalvi important i continuant, a l' igual que al 2011, reduint les despeses.

Paral·lelament, també es pretén  incrementar els ingressos a través dels abonats i continuant amb les campanyes publicitàries de captació de socis així com en polítiques comercials de patrocinis i publicitaris.

Tot aquest esforç comportarà que la subvenció que ha de concedir l'EPE La Cala Gestió sigui de 56.557 euros segons el pressupost de les dues entitats. Produint-se així un estalvi molt significatiu respecte a l'exercici 2011 de 103.201 euros i encara més gran respecte a l'aportació contractual de 147.705euros.


respostes a "El personal i els serveis de El CEM s'integren ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 210
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007