Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Caps de setmana plens d'activitat esportiva aquest estiu a l'Ametlla de Mar

03 . Jul, 2013 a les 12:31
per otomas a La notícia del dia
2402 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, un any més, s'han programat tot un seguit de cites esportives aquests caps de setmana d'estiu. Per tant, un atractiu més al municipi per gaudir de l'esport a l'aire lliure.
Enguany el programa d'esdeveniments esportius aglutina diversos canvis. La primera novetat la trobem en l'Obert de Futbol Platja que planteja  unir l'obert de Júnior i el Sènior en un de sol que tindrà lloc el divendres 12 i dissabte 13 de juliol.
Les inscripcions ja estan obertes al complex esportiu municipal (cem la Cala). El preu de les inscripcions del Júnior  és de 10 euros per jugador. Les inscripcions Sènior són 150 euros per equip. Els equips poden tenir com a màxim deu jugadors.
"Esperem que aquest dia es concentrin a la platja jugadors Sènior i Júnior, els familiars i amics, i tots els amants del futbol platja a Pixavaques. Des de l'Àrea Municipal d'Esports esperem que vingui tothom a gaudir d'aquesta cita esportiva", explicava Marc Vilabrú Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.
La següent cita és el diumenge 21 de juliol, a partir de les sis de la tarda a la Plaça Joan Miró. Monitors del cem impartiran classes de Latino, Body Combat, Body Pump i Body Balance. El preu de les inscripcions és de 5 euros per sessió els no abonats, i 15 euros tot inclòs. Per als abonats del cem és gratuït.
La Demostració de Gimnàstica Rítmica serà a l'agost a la Plaça Nova. La del mes de juliol es desplaça, per tant, al mes següent. D'aquesta manera, la cita serà diumenge, 25 d'agost, a partir de les 22:30h.
Pel que fa al vòlei, enguany s'ha concentrat l'activitat en el Torneig Vòlei Platja 4x4. Per tant, s'ha eliminat del Torneig 2x2 que cada any comptava amb menys participants. Així, el Torneig Vòlei Platja 4x4 serà dissabte, 10 d'agost, tot el dia, a la Platja de Sant Jordi d'Alfama. El preu de les inscripcions és de 10 euros pels abonats i 14 euros pels no abonats.
Finalment, el dissabte 17 d'agost, a partir de les sis de la tarda, a la platja de l'Alguer tindrà lloc l'Aquatló. Aquest any aquesta prova, que consisteix en una cursa a peu de 2.500 metres, 1000 metres nedant, i 2.500 metres més a peu, comptarà amb el patrocini del Grup Balfegó. El preu de les inscripcions és de 12 euros per abonats i federats, i 15 euros pels no abonats.


respostes a "Caps de setmana plens d'activitat esportiva aqu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 682,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007