Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les inscripcions per a les activitats d'estiu

09 . Jun, 2010 a les 13:40 | 00:02:27
per otomas a La notícia del dia
2115 reproduccions
Aquest dilluns ha començat el període d'inscripcions per a les activitats d'estiu que cada any ofereix l'Àrea Municipal d'Esports per tal que els nens i nenes es mantinguin ocupats, gaudeixen i aprenguin mentre els seus pares treballen. Com sempre, l'Àrea d'Esports intenta oferir un ampli ventall d'activitats lúdiques i esportives per a tots els gustos. Enguany, la novetat principal, però, és que l'escenari d'algunes activitats ha canviat ja que amb l'obertura del complex esportiu la natació i el tennis es fan en aquestes instal·lacions. Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Esports, comentava que "una vegada més comença l'estiu i des de l'Àrea Municipal d'Esports oferim moltes activitats. Potser les que la gent més coneix són les estades de psicomotricitat i el casal d'estiu matins que enguany han ampliat el seu horari i ja no es fan de 10 a 13 sinó de 9 a 13 hores. Era una demanda de les mares i s'ha pogut complir gràcies a que tenim la piscina. Alhora també ha servit perquè cap crio es quedi sense fer les activitats aquàtiques. Per això des de l'Àrea Municipal d'Esports estem molt satisfets d'haver pogut ampliar els horaris i de poder dir en veu alta que tots els xiquets de La Cala podran fer activitats aquàtiques a la nova piscina municipal de l'Ametlla de Mar".

Primer, els abonats
Aquesta setmana, del 7 a l'11 de juny, les inscripcions són per als abonats a l'Àrea d'Esports. La setmana següent, del 14 al 18 de juny, també per als abonats i a més per a totes les persones que sense ser-ho estan empadronades a la població. I des del dia 21 de juny en endavant per a tothom que desitgi fer alguna activitat i no compleixi aquests requisits sempre i quan hi hagi places disponibles. Les activitats que s'ofereixen són les estades de psicomotricitat, de 9 a 13, per a nens de tres a sis anys. Es fan de dilluns a divendres i hi ha 120 places. A psicomotricitat els menuts s'inicien en l'esport i fan jocs i exercicis per desenvolupar les seves habilitats al pavelló poliesportiu. I després, a la piscina. Enguany, aquesta activitat es fa al nou complex esportiu en comptes del càmping. Tots els dies i en dos torns. A les 11 i a les 12. El temps restant es dedica a fer jocs. Un altra opció per a aquest temps de vacances és el casal d'estiu que ofereix plaça a 80 xiquets d'entre 7 i 14 anys, de dilluns a divendres, de 9 a 1 del mati. Es pot fer només el casal o combinar-ho amb la piscina.

Més possibilitats
Altres possibilitats que ofereix l'Àrea Municipal d'Esports són les estades de Gimnàstica Rítmica de tres anys en endavant, que es fan de dilluns a divendres, un dia més que l'any passat, i que tenen dos nivells, iniciació i perfecció, les estades de ball esportiu, el campus de tennis, el campus de bàsquet i el campus de futbol. A banda de les activitats dirigides, com cada temporada d'estiu, tindran lloc el 13è Open de futbol platja sènior i el 12è Torneig de futbol platja júnior a la platja de Pixa-vaques, el 7è torneig volei platja 2x2 i el 14è torneig volei platja 4x4 a la platja de Sant Jordi, el torneig de Paddle platja, la lliga d'estiu de Futbol 7, les demostracions de gimnàstica rítmica i de fitness, la marxa nocturna Tivissa-l'Ametlla de Mar i el 10è Aquatlom l'Ametlla de Mar.


respostes a "Comencen les inscripcions per a les activitats ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007