Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

CEM la Cala suma 1.216 abonats després d'un any

30 . Mai, 2011 a les 12:20 | 00:02:47
per gfigueres a La notícia del dia
2882 reproduccions
Després d'un any comptar amb 1.216 abonats és una mostra de la popularitat que avala el Complex Esportiu Municipal de l'Ametlla de Mar (CEM). Però aquesta xifra no sorprèn després de la bona acceptació amb la qual va comptar aquest equipament al municipi des d'un principi. El 29 de maig del 2010 es va inaugurar oficialment les instal·lacions però no seria fins al juliol que el complex estaria al 100% de la seva activitat. I és que en aquell moment ja eren 577 els caleros i caleres, però també veïns de poblacions de l'entorn, que s'havien convertit en abonats.
Diversitat d'activitats amb bons professionals, un horari flexible, unes instal·lacions amb equipaments de qualitat, i la innovació han estat les claus de l'èxit del CEM.
Les activitats estrella de la programació són l'Spinning, amb una mitjana de 20 persones per sessió, seguit de l'Aquagym que l'iguala en popularitat. El Pilates, En forma, latino, Step, Body Combat, Body Balance, Ioga, Body Pump, Body Step i l'aerobic també tenen molt d'èxit.
"Oferim activitats per a grans i petits, i la veritat és que estem molt contents amb l'acceptació que tenen. A més, comptar amb aquest nombre d'abonats al CEM és tot un èxit", ha explicat Montse Brull, Directora del Complex.
Una de les novetats per aquest estiu és el casal d'activitats per les tardes, de cinc a vuit del vespre, durant el juliol i l'agost. Serà un casal temàtic, adreçat a nens i nenes de 3 a 11 anys, on cada setmana els nens podran gaudir de diferents activitats lúdiques al voltant dels temes: la Cala, natura, art i multiesport. A més, l'anglès, l'aigua i el joc és combinaran al casal per tal que els nens aprenguin divertint-se. Hi haurà la possibilitat de participar al casal per setmanes o el mes sencer.
D'altra banda, aquest estiu el CEM prepara una demostració de les activitats del complex , a la Plaça Nova , el 5 d' agost a les deu de la nit.
Un altre dels projectes, que s'està preparant des del CEM, és establir una línea de col·laboració amb les empreses vinculades al turisme de la vila (immobiliàries, cases de lloguer , càmpings, hotels, etc) perquè durant l' estiu els visitants puguin accedir a les instal·lacions i fer més atractiva l'oferta turística a l'Ametlla de Mar.


respostes a "CEM la Cala suma 1.216 abonats després d'un any"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007