Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Calacultura organitza els Vermuts Literaris

01 . Abr, 2016 a les 08:31
per gfigueres a La notícia del dia
862 reproduccions
El col·lectiu Calacultura de l'Ametlla de Mar ha presentat una nova proposta cultural. Es tracta del vermut literari, "una proposta que té un encant i un atractiu", una manera diferent de compartir la presentació d'obres literàries i en un horari atípic: el migdia. Coincidint amb l'inici del mes d'abril, i com a prèvia de la Diada de Sant Jordi, el col·lectiu oferirà dues cites d'aquests vermuts.
Qui presentarà el vermut, l'escriptor calero i membre de Calacultura, Joan Callau, explica que "aquest format el que fa és trencar una mica aquella rigidesa excessiva que hi pot haver en una presentació" alhora que comenta que la iniciativa està funcionant molt bé en ciutats grans però també en poblacions més petites.
El primer dels vermuts serà aquest diumenge 3 d'abril, a les 12 del migdia, al Centre d'Interpretació de la Pesca. Es presentarà l'obra de Maria Victòria Lovaina «Fils de veu», un llibre que l'autora va publicar al desembre. Cal dir que l'autora participarà enguany per primer cop com a membre del jurat dels Premis Literaris de l'Ametlla de Mar.
L'obra està basada un recull de relats breus i no tan breus, alguns dels quals han obtingut diversos reconeixements literaris. En ells, Lovaina parla de la solitud i de la necessitat d'estimar. Ho fa amb un lèxic acurat, amb registres lingüístics i punts de vista narratius adequats a cada situació. En la presentació també es farà una lectura de fragments a càrrec dels membres del mateix col·lectiu.


respostes a "Calacultura organitza els Vermuts Literaris"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 910,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007