Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Colònies a Horta de Sant Joan

12 . Ago, 2011 a les 13:54 | 00:01:47
per gfigueres a La notícia del dia
2013 reproduccions
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar està preparant per als nens i nenes de 6 a 12 anys unes colònies als Olivers  a Horta de Sant Joan del 6 al 8 de setembre. Tot i que la proposta de colònies no és nova sí que enguany arriba renovada ja que s'ha canviat d'ubicació i s'ha ampliat la franja d'edat dels nens que hi poden participar.
Per inscriure's només cal anar al Telecentre de quatre a vuit del vespre o trucar per telèfon al 977457269. Tot i que cal tenir en compte, que la setmana vinent, el Telecentre romandrà tancat. Hi ha previstes 40 places, per tant, hi temps per apuntar-se fins que quedin cobertes les places. Des de la regidoria de Joventut, Albert Medrano ha fet una crida a la participació a les colònies en aquest nou espai que permetrà conèixer els Ports i els seu entorn natural, la relació de Picasso amb Horta de Sant Joan, entre d'altres recorreguts. El preu de les colònies és de 70 euros, un preu d'acord als temps d'ajust econòmic. Per aquest mateix motiu també s'ha reduït un dia l'estada.

"Des d'Horta ens han fet una proposta molt engrescadora, adaptada als tres dies, que permetrà que els nens i nenes s'ho passin bé i aprenguin. A més, a un preu ajustat ja que està tot inclòs; el transport, l'estada, etc", va explicar Albert Medrano, regidor de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Les colònies, segons Medrano, estan pensades com una proposta lúdica i educativa que ajudi a conèixer als infants el valor del Territori.


respostes a "Colònies a Horta de Sant Joan"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 77
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007