Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Colònia de setembre

05 . Ago, 2013 a les 11:54
per otomas a La notícia del dia
2010 reproduccions
Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'han encetat aquest dilluns, 5 de setembre, les inscripcions per  a les Colònies de setembre. L'objectiu des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es complementar les activitats d'estiu fins a l'inici del curs escolar, el 12 de setembre. D'aquesta manera, s'ofereix un servei als pares a l'hora que es fa participar als nens i nenes d'activitats educatives i lúdiques. Aquest any els petits caleros estaran a l'Alberg l'Assut de Xerta del 2 al 6 de setembre. El preu és de 125 euros i les colònies estan destinades a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys. Els interessats poden passar a inscriure's per les oficines de la Regidoria de Festes, al segon pis de l'Ajuntament, de deu del matí a tres de la tarda. Cal dur el DNI o llibre de família i la targeta de la seguretat social.
La sortida està prevista el dia 2, a les deu del matí  i la tornada el dia 6, a les cinc de la tarda, davant de l'Oficina de Turisme.
"Des de l'Ajuntament es contractarà el transport i un monitor que acompanyarà als nens i nenes, durant els dies i nits de la seva estada a l'Alberg de Xerta. Per tant, una persona de confiança que tindrà cura dels nens. A més, allí també hi haurà un altre monitor que acompanyarà als petits en les activitats", explica Eva del Amo, Regidora de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
A l'Alberg l'Assut es  realitzaran multitut d'activitats vinculades al coneixement de la natura, l'esport, manualitats i jocs. Per exemple, es realitzarà un Taller d'elaboració de sabons artesanals d'Aloe Vera, un altre de pintura de murals i camisetes, es farà un taller de fer un llavorer, i la via verda amb bicicleta fins a la Fontcalda. Durant aquests dies a Xerta els petits també faran pizzes, gimcanes, jocs, observació d'ocells i piscina. D'altra banda, també visitaran l'hortet de l'Aitana on colliran aliments per menjar-los.


respostes a "Colònia de setembre"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 641,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007