Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Colònies a Rasquera

20 . Ago, 2010 a les 14:23
per otomas a La notícia del dia
2538 reproduccions
Des de l'Àrea de Joventut i del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'organitza una estada a la casa de colònies "Ca Manxol" els dies 1,2,3 de setembre. Els petits entre 6 i 12 anys podran gaudir d'aquests dies a Rasquera on participaran d'activitats com fer rebosteria tradicional, brossat i pa, treballar a l'hort i aprendre la fauna i flora del bosc Mediterrani, entre d'altres.
Des del consistori calero s'ha escollit la casa  "Ca Manxol" ja que els petits durant l'any ja hi han realitzat alguna activitat i, per tant, ja els és familiar. A més, segons el regidor de Joventut, Joan Pere Gómez i Comes, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'han obtingut molt bones referències dels professionals d'aquesta casa de colònies per parts de les professores i professors del Col·legi Públic Sant Jordi de la vila que han acompanyat als petits en sortides a "Ca Manxol".

"Hem escollit la casa de colònies Ca Manxol perquè tots els professors ens han parlat de la professionalitat i diversitat d'activitats que poden fer els petits. A més, el viatge cap a Rasquera és fa molt lleuger per les criatures. Cal tenir en compte que només són tres dies de colònies" va explicar Joan Pere Gómez i Comes, regidor de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Les inscripcions comencen el 23 d'agost al Centre d'Interpretació de la Pesca. S'ofereixen 50 places. El preu és molt econòmic, 60 euros per tres dies. Des de la regidoria d'educació i joventut s'ha subvencionat el 50% d'aquesta estada, per aquest motiu es pot oferir aquest preu tant assequible als pares i mares que estiguin interessats en apuntar els seus fills a aquesta activitat.


respostes a "Colònies a Rasquera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007