Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Colònies a Xerta

31 . Jul, 2014 a les 15:05
per fcallau a La notícia del dia
2358 reproduccions
Dilluns comença la inscripció a les colònies de Xerta
Podran participar-hi els nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, tindran una durada de 5 dies i estaran instal·lats a l'Alberg Assut de Xerta.

Dilluns comença el període d'inscripcions a les colònies que organitza la Regidoria de Joventut de cara a la primera setmana de setembre. Les colònies, que l'any passat finalment van haver d'ajornar-se per manca d'inscrits, tindran lloc del dilluns dia 1 i fins al divendres dia 5 de setembre a l'Alberg Assut de Xerta i tenen un cost de 125 € per nen. En aquest preu hi va inclòs el transport, les colònies, el monitoratge i les diverses activitats que s'han organitzat. L'objectiu és que els nens i nenes d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys puguin tenir uns dies de contacte amb la natura en un entorn privilegiat com és l'entorn de l'Assut de Xerta a la vora del riu Ebre, on hi ha previstes diverses activitats relacionades amb el món de l'horta amb diversos tallers; que els xiquets i xiquetes siguin els encarregats de collir els fruits de l'hort o de treballar en un llavorer, a més de diversos tallers d cuina, de fotografia o d'observació d'ocells i activitats com l'aeròbic, les gimcanes o sortides amb bicicleta per la Via Verda fins a la Foncalda i gaudir d'estones de piscina.
Segons Eva del Amo, regidora de Joventut considera que, "és una bona setmana per organitzar colònies, donat que és una setmana que queda sense cap activitat, ja que les activitats del CEM ja han acabat des del 31 d'agost. Els pares estem treballant i encara no ha començat l'escola i molts no sabem on deixar els fills. Les colònies ja es feien abans i es van deixar de fer. Ara hem cregut tornar a oferir la proposta i esperem que tingui millor acollida que l'any passat. Volem poder cobrir el marge de dies que va de les activitats del CEM al començament de l'escola i que a molts pares ens agafa descol·locats".
Els pares interessats han de passar per la Regidoria de Joventut i Festes al 2n pis de l'Ajuntament a fer la inscripció. Hi ha de temps  fins el dia 20 d'agost.


respostes a "Colònies a Xerta"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007