Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Colònies bestials des del Racó dels Joves

05 . Jun, 2014 a les 14:36
per gfigueres a La notícia del dia
1622 reproduccions
Des del Racó dels Joves, l'entitat destinada a joves d'entre 12 i 16 anys a l'Ametlla de Mar, ja té a punt una nova proposta. Amb l'eslògan Colònies bestials, des del Racó s'han preparat unes colònies d'esports d'aventura del 2 al 6 de juliol a l'alberg del Poble Nou de Deltebre. De fet les inscripcions ja estan obertes des d'aquest dimecres 4 de juny i es podran inscriure a aquesta proposta fins al 20 de juny. Tots els que es vulguin inscriure  hauran de lliurar la fitxa de preinscripció o bé a la monitora del Racó dels Joves Sònia Ruiz o bé a l'Oficina de Festes i Joventut. La  fitxa que es troba als tríptics d'informació de les colònies. A més, el dia 26 de juny a les 19.30 es farà una reunió a la Bahia Blanca amb els pares i mares per tal d'explicar les activitats i la documentació necessària.
Des del Racó dels Joves de l'Ametlla de Mar ja s'han realitzat diverses activitats amb molt d'èxit com la col·laboració amb AFANOC, l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC),a través de al campanya Posa't la Gorra que es va fer a Port Aventura aquest passat cap de setmana. Fa just uns dies es va realitzar el tastet de circ. També, el 17 i 18 de maig,  els joves van participar d'un taller d'orientació i estada de cap de setmana al Ports que comptà amb la col·laboració de Rodrigo Teba. Per tant, activitats per a tots els gustos.
D'altra banda recordar que tots els joves interessats en formar part del Racó dels Joves poden passar dissabtes i diumenges a la tarda, de 17.00 a 20.00h, a l'edifici Bahia Blanca al c/Països Catalans, 71.


respostes a "Colònies bestials des del Racó dels Joves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 712,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007