Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves tanca la temporada amb unes colònies a Horta de Sant Joan

05 . Jun, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1704 reproduccions
L'associació El Racó dels Joves va realitzar aquest passat cap de setmana unes colònies a Horta de Sant Joan per posar el punt final a la temporada. Dissabte i diumenge, una setantena de membres entre els inscrits, els monitors i els responsables, van gaudir d'una convivència sense mòbils, per enfortir les relacions socials.

D'entre les activitats que van dur a terme, destaquen una gimcana pel centre urbà d'Horta de Sant Joan per conèixer la seva història, una visita al convent de Sant Salvador i també una sortida en bicicleta fins a la Fontcalda. A més, també van gaudir durant la nit del joc dels gambosins.

La dinamitzadora del Racó dels Joves, Sònia Ruiz, comenta que «ha estat una activitat molt esperada perquè és la recompensa al seu esforç, en totes les activitats que han dut a terme durant l'any. Ens ha sorprès que ha estat una convivència molt positiva i saludable. Tot i el mal temps, hem pogut fer totes les activitats previstes».


respostes a "El Racó dels Joves tanca la temporada amb unes ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 126,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007