Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

02 . Set, 2010 a les 10:30
1676 reproduccions
És dijous 2 de setembre. I també avui tornem a la dinàmica dels balanços que fan les diferents àrees municipals respecte al que ha estat l'estiu. En aquesta ocasió és el torn de Medi Ambient. Més tard, al bloc comarcal, anem a Deltebre on CIU i PSC volen canvis en la reforma del centre urbà. Després viatgem a Sant Carles de la Ràpita on Endesa confia 'desencallar' la solució definitiva per a les Salines i la confraria de pescadors farà un ERO temporal. I Ràdio Tortosa inicia nova etapa amb un canvi d'imatge i l'estrena de noves instal·lacions. I malgrat la calor que hem passat durant aquest mes d'agost, el Servei Meteorològic de Catalunya qualifica la temperatura de l'agost de normal. En l'àmbit cultural, són protagonistes els temes arqueològics. D'una banda, a Tarragona han trobat unes escales romanes que porten a una cova. D'altra, a Alcanar, els arqueòlegs cerquen els espais domèstics del jaciment de Sant Jaume i, a més, a la Serra de Godall, a Ulldecona, es descobreixen dues noves figures al conjunt d'art rupestre. A Tarragona, passem a l'economia, les vendes de cotxes cauen a l'agost un 25%. Per últim tornem a La Cala per parlar-vos de l'inici del curs esportiu, en aquest cas parlem dels equips de futbol base federats i també de tennis.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 93
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007