Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

26 . Feb, 2010 a les 12:20
2475 reproduccions
Aquest últim butlletí de la setmana i del mes obre sobre l'acte informatiu que té lloc aquest dissabte en contra del cementiri nuclear al Centre d'Interpretació de la Pesca. També us parlarem sobre el retorn de les barques de la llum a la mar després de l'aturada biològica que ha donat bons resultats perquè s'ha trobat molt de peix, amb una bona mida i que, a més, s'ha venut a bon preu. A més el conseller Llena es reafirma en el seu suport als tonyinaires catalans. Al bloc comarcal són protagonistes de nou els BRIF del Ministeri de Medi Ambient, Josep Felip Monclús, nou candidat d'ERC a Tortosa per a les municipals i Francesc Edo, cap de policia local a Deltebre. Als esports tornem a La Cala per parlar-vos del compromisos de l'esport calero per al cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007