Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

01 . Oct, 2010 a les 13:58
1922 reproduccions
Obrim aquest primer informatiu del més amb 'exposició fotogràfica Fem memòria que és un recull d'imatges inèdites de la Guerra Civil des de la rereguarda cedides per particulars que ens ofereixen una visió diferent a l'oficial i que durant aquest mes es pot contemplar al Centre d'Interpretació de la Pesca. A comarques, la Generalitat licita la variant de Sant Jaume d'Enveja per 2,7 MEUR. I seguim fent història a l'Ebre perquè Deltebre i Sant Jaume d'Enveja, ja estan units per fi per un pont sobre l'Ebre. A Tortosa, el govern municipal congela els impostos i abaixa la taxa de la brossa en un 1%. També a Tortosa hem sabut que una dona s'ha tirar el riu podent esser salvada. I a Deltebre, seguim amb els successos, quatre cotxes han estat cremats completament en un incendi. En les notícies de comunicació, Diari de Tarragona', Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, s'imposen a la demarcació de Tarragona i l'Associació Catalana de Ràdio denuncia un empresa tarragonina per oferir serveis de radiodifusió pirates. Per últim, als esports, el primer equip s'enfronta al Camarles en aquesta jornada de lliga.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007