Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

01 . Set, 2010 a les 13:00
1380 reproduccions
És dimecres 1 de setembre. Estrenem el mes fent un altre balanç sobre l'estiu. En aquesta ocasió és el torn de les Urbanitzacions. I al bloc comarcal sortim amb la notícia que a la demarcació de Tarragona la tornada a l'escola costarà més de 1000 euros a cada família. També us parlem de la detenció d'un jove per cometre 25 robatoris en establiments de les comarques de Tarragona i l'Alt Penedès, de que unes jornades plantejaran les oportunitats econòmiques de l'Ebre si el territori esdevé Reserva de la Biosfera, de que la Generalitat concerta totes les places del nou centre de dia especialitzat en malalties neurodegeneratives d'Amposta i dels més de 400 actes que conformen la festa major de Santa Tecla 2010. A Tortosa comencen les obres de desplegament de la fibra òptica i a La Ràpita, l'ajuntament sancionarà Endesa per no retirar els pals de llum del Trabucador. Per últim, en qüestions turístiques, un agost potent salva un estiu de remuntada en l'ocupació però de contenció en la despesa dels visitants.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 140
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007