Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

25 . Jun, 2010 a les 11:48
1976 reproduccions
Obrim l'últim butlletí de la setmana amb la informació sobre el programa de festes de Sant Pere 2010 que arrenquen aquest cap de setmana amb els actes esportius. I seguim a La Cala per parlar-vos de la campanya de Creu Roja a les platges que començava per Sant Joan i finalitza a últims d'agost. I la informació comarcal té un inici purament nuclear. En aquesta ocasió hem sabut que el govern espanyol pactarà amb el PP la ubicació del cementiri nuclear. A Tortosa, un incendi obliga a tallar la carretera C-42. I de la Terra Alta ens venen diferents informacions. Per exemple que l'Incasòl treu a lloguer 36 habitatges protegits a Gandesa que volia vendre, també a Gandesa la DO Terra Alta qualifica d'excel·lent la collita del 2009 i a la Pobla de Massaluca s'estrena el primer càmping amb port fluvial. I hem tornat a La Cala per parlar-vos de la 3ª concentració que organitzen a l'Ametlla de Mar els moteros de la Cala Gas.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 750,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 49
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007