Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de 120 atletes participaran diumenge en la Cursa de 10 quilometres la Cala

31 . Ago, 2012 a les 11:25
per gfigueres a La notícia del dia
2202 reproduccions
L'Ametlla de Mar serà aquest diumenge dia 2 de setembre l'escenari privilegiat de la 3ª edició de la Cursa 10 Km La Cala, una activitat atlètica organitzada pel Club Esportiu La Cala, puntuable per a les Running Series de les Terres de l'Ebre.
Més de 120 atletes participaran en aquesta cursa de 10 quilometres de recorregut, una part del qual serà urbà amb l'objectiu d'atreure l'interès dels ciutadans i aficionats de l'Ametlla de Mar. L'hora de sortida serà a les 10 del matí de davant de la Confraria de Pescadors i seguirà un traçat per la Plaça del Canó, la carretera del Port, el Passeig Marítim, carrer Bruch, Jacint Verdaguer, Carrer del Mar, Ramon i Cajal, Av. Amistat, Andreu Llambrich, Sant Joan i Batlle Pijoan fins arribar novament a la Confraria de Pescadors on els participants seguiran amb un recorregut més natural, pujant per la Rambleta i agafant la carretera fins a Port Olivet, indret en el que es desviaran cap a la costa, per tornar per l'Estany i Roques Daurades.
A l'atractiu natural d'aquesta segona part del recorregut s'ha d'afegir l'interès per la classificació general de les Running Séries, fet que fa que hi participin atletes amb interessos diferents. M Carme Frances, presidenta del Club Esportiu La Cala, "Hi participa gent que ve a fer marca i d'altres que ho fan només per a fer esport i quedar el millor possible. Llavors, n'hi haurà segur que estaran en un temps d'entre 37 i 40 minuts, però el gruix dels participants entraran entre els 45 i els 50 minuts. El recorregut es atractiu i ensenya una de les parts més boniques del poble".
Pel que fa a la participació local, es calculen entre 15 i 20 atletes , donat que la major part dels integrants del Club Esportiu La Cala estaran integrats en l'organització, la qual integraran prop de 60 voluntaris.
El recorregut de la cursa, per raons de seguretat es tallarà al transit durant uns 30 minuts, al pas dels esportistes.


respostes a "Més de 120 atletes participaran diumenge en la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 741,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 173
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007