Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

TAPAMAR, nova ruta de tapes amb gust Calero

26 . Abr, 2013 a les 14:36
per gfigueres a Turisme
2563 reproduccions
La primera de les Jornades és la de la Tonyina (1-12 de maig)  que inclourà la TAPAMAR, Tapa Roja. Per només 2'90 euros es podrà degustar una tapa més beguda en una tretzena de bars del municipi.

Des de l'Àrea de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha cuinat una nova proposta gastronòmica anomenada TAPAMAR inclosa en les diferents Jornades Gastronòmiques.
Tres rutes de tapes per tretze bars de la localitat on es promocionarà la tonyina, el peix blau i el peix blanc.
"Després de l'èxit de l'any passat de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja, del Grup Balfegó, i de les Jornades Gastronòmiques, organitzades des de l'Àrea de Turisme, la del Peix Blau, que comprèn la Diada dels Fideus, i la del Peix de la Llotja, que inclou la Diada de l'Arrossejat, Enguany hem volgut renovar i ampliar aquestes propostes amb la TAPAMAR. Creiem que així oferim un plus d'atracció gastronòmica", explica Vicent Martí, regidor de Turisme.
La primera de les Jornades és la de la Tonyina (1-12 de maig), amb el suport del Grup Balfegó,  que inclourà la Ruta Tapa Roja. Per només 2'90 euros es podrà degustar una tapa més beguda a l'Ancla,  Aquarel·la, Ariparc, Iru's Pub, la Cova, No Stress, l'Arpó, Mosset, Parisien, Pica Pica, Pierrot, Txe Mari i Ca'l Mansanet Black Smith.
Posteriorment, tindran lloc les jornades del Peix Blau (7-16 de juny) , amb la Ruta Tapa Blava, i les del Peix de la Llotja (11-20 d'octubre) amb la Ruta Tapa Blanca.

En cada ruta de tapes els clients podran escollir la millor tapa. Els participants hauran d'emplenar la butlleta amb els tampons  de set bars diferents, i dipositar-la  en qualsevol de les bústies que trobaran als establiments que participen a la ruta TAPAMAR, o a l'Oficina de Turisme del Parc del Bon Repòs.
Tots els participants entraran en el sorteig de tres menús dobles per a les properes jornades gastronòmiques del peix blau i de trenta abonaments al Complex Esportiu La Cala d'un mes vàlids fins el 31/12/13.
A més, entre tots els votants que hagin encertat la tapa guanyadora se sortejaran cinquanta Tuna Tours dobles. Un premi patrocinat per l'empresa Grup Balfegó.

A més, també es sortejarà un menú gastronòmic entre  tots els que participin al concurs de fotografia Instagram #TONYINAROJA #AMETLLADEMAR. Les bases del concurs es poden trobar a www.visitametllademar.com.

Jornades Gastronòmiques
Les Jornades Gastronòmiques impulsades des del Club de la Gastronomia, amb el suport de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i el Grup Balfegó, en el cas de la tonyina,  es renoven conceptualment. D'una banda, els restaurants membres del Club de la Gastronomia continuaran oferint menús, però a més durant les jornades hi haurà xerrades i altres iniciatives dirigides a la promoció cultural i gastronòmica de la tonyina, del peix blau, i del peix blanc.

respostes a "TAPAMAR, nova ruta de tapes amb gust Calero"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 0
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007