Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Web samarretes caleres

04 . Set, 2014 a les 15:09
per fcallau a La notícia del dia
2710 reproduccions
ViandaVestible.tk, la web que promou samarretes amb frases fetes de La Cala
De moment hi ha 12 dissenys i la idea dels promotors és que cada mes se'n puguin trobar de noves.

ViandaVestible és el primer lloc web de samarretes personalitzades amb dissenys de frases o expressions caleres. Ideat i propietat de Josep Maria Solé, la web ofereix la possibilitat de poder tenir en un termini curt de temps, una samarreta amb un disseny estampat que fa referència a 12 terminologies locals.
De llevant venen, Aplaket Borrell, Sóc de la Cala Primo, No faigues tant la canana o me fas l'ascrita són algunes de les expressions que Solé fa servir en els seus dissenys, els quals després d'improvisar-ne alguns per a consum propi, van provocar l'interès de la gent, fins que van convèncer  Josep Maria per a emprendre aquesta iniciativa comercial, que a la vegada ve a donar sortida publica a l'argot i el parlar calero per una banda i a la part nostàlgica dels que estan a fora, tal com explica Solé, "quan jo vaig marxar del poble a estudiar fora m'hagués agradat tenir una samarreta que m'identifiques amb el poble. No son les típiques samarretes i si tu vols hi ha una part de disseny i una mica d'història. Es tracta de fer una mica de difusió arreu a través de la gent jove que marxa a fora, tot i  que també les poden portar la gent gran. És una manera de sentir-te calero a fora".
Impreses per Gil Publicitat, es pot escollir entre un bon grapat de frases fetes caleres com Aplaket Borrell, No fàcies tant la canana, me fas l'ascrita, de llevant vénen, sóc de la Cala Primo, Aquí Jaus Llaó, Soc de la Cala Jo o t'has arrat.
La web és www.viandavestible.tk


respostes a "Web samarretes caleres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007