Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

03 . Set, 2010 a les 12:11
1946 reproduccions
Aquest divendres 3 de setembre tanquem la setmana informativa de La Cala Ràdio amb les novetats que hi ha a l'Institut Mare de Déu de La Candelera pel que fa al nou curs escolar que comença el dia 7.
I obrim després el bloc comarcal amb la política. D'una banda, ERC farà campanya amb candidat propi a les Terres de l'Ebre i des d' Alcanar ICV pregunta al Congrés pel projecte Castor. I seguim amb temes d'ensenyament perquè l'Ebre tindrà 1051 alumnes més però 83 menys a P3 i, canviem de tema, la Diputació de Tarragona financia el Centre Associat de la UNED a Tortosa amb 60.000 euros. A Ulldecona, dos menors han resultat ferits greus a un accident a l'AP-7. Més coses. El GEPEC desconfia de la plataforma eòlica marina. I a Tarragona s'apaivaguen les preocupacions dels comerciants de l'entorn del Mercat Central després de reunir-se amb l'alcalde i la 23ena edició del Concurs de Castells de Tarragona ja coneix les 14 colles participants. Pel que fa a la informació econòmica, la desocupació a la demarcació ha augmentat a l'agost de 1.662 persones, un 2,9% més que el juliol. I als esports, us informen dels compromisos del futbol calero per a aquest cap de setmana.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007