Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un pla d'ocupació permet crear 11 nous llocs de treball

06 . Jul, 2010 a les 14:06 | 00:02:23
per otomas a La notícia del dia
2344 reproduccions
El Departament de Treball va resoldre favorablement la petició de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar d'acollir-se a la subvenció per a la realització de plans extraordinaris d'ocupació locals. Aquesta subvenció es va publicar al DOGC el 22 de febrer de 2010 i va dirigida a entitats locals. El projecte demanat, anomenat Impuls, anava adreçat a la rehabilitació d'habitatges, edificis i equipaments de titularitat d'ús públic. En tirar endavant la resolució, el Departament de Treball ha atorgat al municipi 11 treballadors contractats per obra o servei determinat, a jornada parcial (70%) durant un període de 6 mesos i que alhora cursen una acció formativa de 100 hores fora de l'horari laboral establert. El pla d'ocupació es va iniciar l'1 de juliol i finalitza el 31 de desembre.

Un pla extraordinari
El pla d'ocupació extraordinari és finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu i la seva principal finalitat és fomentar l'ocupació de les persones treballadores en situació d'atur i millorar la seva capacitat d'adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals en sectors i activitats capaços de generar nous llocs de treball, mitjançant l'experiència laboral i la formació professionalitzadora o transversal. Viqui Martí, tècnica de Formació i Treball, ens deia que "el pla es va posar en marxa des de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar el dia 1 de juliol i en aquesta ocasió els requisits que han hagut de complir els aspirants a assolir una plaça han estat força estrictes".

Els requisits, un per un
Aquests requisits tan estrictes als que feia referència Viqui Martí han estat marcats pel SOC tenint en compte la situació actual de crisi, l'ajuntament no ha intervingut, i són el següents: ser demandants d'ocupació no ocupats (DONO); haver estar inscrits com a mínim 6 mesos com a demandants a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG); no cobrar prestacions i/o subsidi o que els manqui un mes per exhaurir-la i, per últim, no haver participat en plans d'ocupació durant els anys 2008-2009.


respostes a "Un pla d'ocupació permet crear 11 nous llocs de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007