Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Clausura del curs de geriatria a l'Ametlla de Mar

14 . Feb, 2011 a les 13:51 | 00:03:18
2668 reproduccions
El passat divendres, 11 de febrer, va tenir lloc al Telecentre, de l'Ametlla de Mar, el lliurament de diplomes del curs de geriatria a les  dones que van completar amb èxit la formació de 300 hores, amb teoria i pràctica. Aquesta segona edició del curs, també gratuït, el van fer persones que es troben en situació d'atur. I és que, el curs ha estat gestionat per IDFO-UGT i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu(FSE).

Aquesta iniciativa és una mostra que pel consistori calero la formació i l'ocupació és una prioritat. De fet, a darrers d'any es preveu que la Residència d'Avis i Centre de dia estigui ja a punt i, per tant, es pugui oferir ocupació a tots aquests professionals que s'han format  mitjançant aquests cursos. I és que, des del consistori, s'afirma que la posada en marxa d'aquest centre suposarà un servei per a la gent gran alhora que es dinamitzarà econòmicament el municipi. De fet, es preveu repetir el curs properament.

Andreu Martí, l'alcalde del municipi va explicar que "amb aquest lliurament de diplomes acredita a totes aquelles alumnes que han seguit aquest curs que, una vegada es finalitzi la Residència, es podran incorporar al mercat de treball. Aquest curs és la mostra de la voluntat de treball conjunt entre el consistori i l'UGT".

Per la seva part, Wifredo Miró, Secretari General de l'UGT a les Terres de l'Ebre va elogiar el bon treball realitzat per l'Ajuntament de l'Ametlla i la voluntat de continuar unint esforços amb el consistori calero pel que fa a formació. "Aquest no és ni el  principi ni final de la nostra col·laboració amb l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Aquest curs s'emmarca en un projecte formatiu molt ambiciós que està duent a terme l'Ajuntament de l'Ametlla; en el qual ens plau enormement participar", va explicar Wifredo Miró, Secretari de l'UGT a les Terres de l'Ebre

A l'acte van assistir també la regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Mari Carme Martí, la de formació, Anna Gallart i la de Benestar Social, Teresa Callau.


respostes a "Clausura del curs de geriatria a l'Ametlla de M..."

Maria Jose
14 . Feb, 2011 a les 16:09

Estic molt contenta per lo que significa pel poble i tal com diu la meva amiga Montse, es una manera de integració al mon laboral i tindre contacte amb gent que sent del mateix poble, potser es veien i no es saludaben i aixo crea un vincle molt maco. Jo ja vaig fer alguns cursos i m'han anat molt bé. Felicitats a totes les alumnes i als que han fet posible aquest curs.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007