Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria al Telecentre

25 . Oct, 2010 a les 12:16 | 00:01:59
per gfigueres a La notícia del dia
2571 reproduccions
El passat 4 d'octubre s'iniciava al Telecentre un curs d'Auxiliar d'infermeria en geriatria, gestionat des d'IDFO (Institut per al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupació) amb la col·laboració de la Regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar,  i subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
El curs, integrat per 15 dones aturades,  té una durada total de 300 hores i en ell es combina una part teòrica, impartida a les instal·lacions del Telecentre, i una part pràctica que es realitzarà en un centre geriàtric del Baix Ebre.
Pel que fa als continguts formatius, es divideixen en grans blocs: organització de recursos en una unitat/servei; comunicació i atenció al servei; cures bàsiques de geriatria; cures terapèutiques d'infermeria geriàtrica; atenció especialitzada a la gent gran; atenció d'infermeria a la gent gran amb discapacitat.
Viqui Martí, tècnica de la regidoria de Formació i Treball, ens comentava que "el curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria és un del més demandats actualment i la nostra intenció és formar la gent en aquest sector amb la finalitat principal que, un cop acabat el curs i assolits els objectius, puguin accedir a un lloc de treball vinculat amb tot el que han après al llarg d'aquestes mesos".
La formació teòrica està impartida per una infermera i una psicòloga i compta també amb un mòdul d'inserció laboral i tècniques de recerca de feina que impartirà una orientadora laboral.


respostes a "Curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria al Te..."

bibiana
17 . Des, 2010 a les 15:17

jo vaig fer el primer curs de auxiliar de infermeria en geriatria i estic molt contenta per tot el que mevan enseñar tant les professores com les practiques al hospital de tortosa,recomano aquest curs a totes les persones que els agradi la gent grant i percert haver si sanima algun home a fet aquest curs que encara no agut cap :)

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 152
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007