Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El consistori posa en marxa tres nous plans d'ocupació

09 . Nov, 2009 a les 12:00
2738 reproduccions
Dos dels plans estan vinculats amb activitats de conservació del medi ambient i el tercer amb activitats d'assessorament i d'atenció a les persones amb dificultats per trobar un lloc de treball.Aquest mes d'octubre des de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar s'han endegat tres nous plans d'ocupació, d'una durada de sis mesos cadascun d'ells i que donaran feina a un total de sis persones aturades.

Aquestes accions són una mesura de foment de l'ocupació que el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) amb el cofinançament del Fons Social Europeu potencia per tal de facilitar un lloc de treball a les persones en situació d'atur, especialment a les que tenen més dificultats per a la inserció laboral, oferint-los alhora una formació pràctica i la possibilitat d'acumular una experiència perquè la seva incorporació en el mercat laboral pugui fer-se en millors condicions. Les persones beneficiàries han de ser necessàriament aturades i estar inscrites al servei públic d'ocupació com a demandants de feina.

Viqui Martí, tècnica de Formació i Treball, explicava que dels tres plans d'ocupació concedits a la nostra localitat, dos estan lligats amb activitats de conservació del medi ambient. El primer, sota el nom La natura, el valor del teu poble pretén donar a conèixer el nostre entorn, el valor del nostre patrimoni natural i, a la vegada, aconseguir una major conscienciació i respecte pel medi. Amb el segon, Recicla, fes-ho per tots el principal propòsit és engegar una campanya de difusió, conscienciació i explicació al voltant de la implantació a la nostra vila d'un nou sistema de recollida de residus. I per últim, el tercer dels plans, Un cop de mà, està vinculat a activitats d'atenció a persones i, en concret, l'objectiu d'aquest projecte és dinamitzar i assessorar la gent aturada o interessada en una millora de feina, sobre els canals i les eines existents per fer més planera aquesta recerca laboral. Precisament, de totes les accions que es duran a terme dintre d'aquest últim pla cal destacar un taller de recerca laboral orientat a la recerca de feina mitjançant l'ofimàtica i Internet. Aquest taller ja s'ha posat en marxa i està previst que es perllongui durant sis mesos.

A la regidoria de Formació i Treball manifesten mostrar-se molts satisfets davant l'inici d'aquests tres nous plans d'ocupació que són una mostra explícita més que des del consistori s'està treballant molt per ajudar a pal·liar els efectes de la crisi i intentar, malgrat tot, buscar diferents mesures per crear nous llocs de treball.


respostes a "El consistori posa en marxa tres nous plans d'o..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007