Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Programa de Col·laboració Social

09 . Ago, 2013 a les 12:40
per otomas a La notícia del dia
1922 reproduccions
El passat 1 de juliol,  sis  persones de la població perceptores de prestació per desocupació, van entrar a formar part de la plantilla de la brigada per realitzar tasques de manteniment d'espais públics municipals durant els mesos de juliol, agost i setembre.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha acollit al programa de col·laboració social, una de les mesures de foment de l'ocupació que permet que les administracions públiques puguin disposar temporalment de persones en situació d'atur i perceptores de prestacions per desocupació per a la realització d'obres i serveis d'interès general.
Les persones seleccionades per participar en aquest programa tenen dret a percebre la prestació per desocupació i les administracions públiques complementen aquesta prestació d'acord amb el que s'estableix normativament.
"A través d'aquest programa de col·laboració hem pogut oferir una possibilitat de feina a persones del poble en situació d'atur, alhora que amb les seves tasques s'han reforçat els serveis de neteja de platges i condicionament d'urbanitzacions. Per tant, fem una valoració molt positiva d'aquest programa de col·laboració social", subratllava Mari Carme Martí.
Els col·lectius destinataris són, per tant, persones en situació d'atur, inscrites al servei d'Ocupació de Catalunya, perceptores de prestacions per desocupació i que tinguin registrada la seva demanda amb l'ocupació i categoria professional establerta al programa de col·laboració social.


respostes a "Programa de Col·laboració Social"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 958,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007