Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat 11 plans d'ocupació a l'Ametlla de Mar

19 . Nov, 2010 a les 12:15
per gfigueres a La notícia del dia
1593 reproduccions
A l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar se li han concedit 11 plans d'ocupació que inseriran laboralment  un total de 59 persones aturades durant un període de 6 mesos i treballant el 70% de la jornada.  D'aquests 11 plans, cinc s'inicien en breu i els altres sis a partir del mes de juny de 2011. "Els plans d'ocupació són una mesura de foment de l'ocupació que el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) potencia per tal de facilitar un lloc de treball a les persones en situació d'atur, especialment a les que tenen més dificultats per a la inserció laboral, oferint-los alhora una formació pràctica i una experiència laboral perquè la seva incorporació en el mercat laboral pugui fer-se en millors condicions", ens explicava Anna Gallart, regidora de Formació i Treball.

Els plans són els següents:

DIGITALITZA'T
Actualitzar informàticament les dades d'interès general existents a l'arxiu històric municipal. Hi haurà 2 plans per aquesta finalitat que acolliran a tres persones casdascú.

PROTEGIM LA NATURA
Creació per part de 10 persones d'una franja de protecció que separi la massa forestal de la zona urbanitzada a fi de vigilar i prevenir possibles incendis forestals. Hi haurà 2 plans per aquesta finalitat.

DEIXA'T SEDUIR PER L'AMETLLA DE MAR
Creació i divulgació de nous recursos turístics envers l'ornitologia i el turisme gastronòmic i alhora contribuir a  promoure el desenvolupament turístic i comercial del nostre municipi. Hi haurà 2 plans per aquesta finalitat que necessitaran de tres persones cadascú.

ANEM PER FEINA
Rehabilitació i construcció d'equipaments de titularitat municipal; en concret, construcció d'un nou abocador municipal a Calafat i arranjament de l'abocador ubicat al Torrent del Pi. És per a sis persones.

XINO-XANO
Realitzar tasques de neteja i manteniment de camins, lligallos i senderes ubicats al terme municipal de l'Ametlla de Mar i que contribuiran a promocionar un model de població on el patrimoni històric sigui el seu principal atractiu. Hi haurà 2 plans per aquesta finalitat amb sis persones cadascú.

UN ENTORN AMABLE

Reforç dels serveis amb sis treballadors ja existents de recollida dels residus durant l'època en què el municipi compta amb més visitants. Es recollirien els residus de cartrons i plàstic als comerços, triatge i gestió dels impropis a la planta de transferència, recollida I transport dels residus mal dipositats a les illes de contenidors, control I manteniment de les illes de contenidors, etc.

CIVISME I RESPECTE ENVERS LA NATURA
Promoció i protecció del medi natural mitjançant la figura de tres informadors mediambientals.


respostes a "El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat 11..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007