Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Entrevistes per a la Residència

22 . Gen, 2013 a les 12:45
per otomas a La notícia del dia
2285 reproduccions
L'Onada, l'empresa que s'encarregarà de la gestió de la Residència i Centre de dia de l'Ametlla de Mar ja ha realitzat un torn d'entrevistes de treball, la setmana passada, i preveu encetar-se un altre de cara al dimarts de la setmana vinent. Així ho ha confirmat des de la Direcció General de L'Onada. Aquestes entrevistes tindran lloc a l'edifici de la residència.
Tots els interessats en treballar en aquest nou equipament, que es preveu que es posi en funcionament entre finals de gener principis de febrer, només cal que portin el currículum al Telecentre. Els perfils que actualment ha sol·licitat l'empresa són: infermeres, metges, auxiliars de geriatria, personal de neteja i personal de cuina.
Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar ha remarcat que "l'empresa anirà incorporant treballadors a la Residència paulatinament en funció de l'ocupació del centre". De moment es preveu la creació d'una vintena de lloc de treball, però segons l'alcalde de l'Ametlla de Mar "durant els propers anys es pot arribar fins a 75 places de treball".
El que sí ha subratllat Martí és que la voluntat del consistori és que aquestes places vagin destinades a persones empadronades a l'Ametlla de Mar i que, evidentment, compleixin amb els perfils de treballador que requereix l'empresa.


respostes a "Entrevistes per a la Residència"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007