Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Diumenge torna la cursa ‘10Q La Cala'

02 . Set, 2016 a les 09:00
per drodriguez a La notícia del dia
1163 reproduccions
Aquest diumenge, 4 de setembre, tindrà lloc a l'Ametlla de Mar la cursa dels 10 km que organitza anualment el Club Esportiu La Cala. Una cita de referència integrada dins de les Running Series de les Terres de l'Ebre, competició que disposa d'11 curses repartides pel calendari, que va començar a Deltebre al mes de febrer i clourà a Jesús al novembre.

La de l'Ametlla de Mar és possiblement la cursa més dura de les Running Series, una cursa poc habitual, que transcorre molt poc pel nucli urbà –només uns 3 quilòmetres–, i en la seva major part recorre alguns dels indrets naturals més atractius de la costa sud del terme municipal de l'Ametlla de Mar, tenint com a punt destacat el port natural de l'Estany.

Segons Mari Carme Frances, presidenta del Club Esportiu La Cala, «la gent està acostumada a córrer en pla, és molt metòdica en els entrenaments i només miren el cronòmetre i no gaudeixen del paisatge. És per això que procurem fer una cursa el més a prop possible de la vora de la mar i que només hàgim de fer una volta per tal que sigui més atractiu».

A partir de les 8 del matí es començaran a lliurar els dorsals i a les 10 està previst que comenci la cursa des de la plaça del Mercat, que també serà el lloc d'arribada. S'espera que la inscripció arribi a 120 participants. Els guanyadors de l'any passat van ser Luisma Mas en categoria masculina amb un temps de 33,29 i Paquita Roig en categoria femenina amb 43,19.

Des de l'organització s'ha demanat la col·laboració de voluntaris, i s'ha demanat paciència per les limitacions viàries que tindran lloc diumenge al matí, i respecte per les indicacions dels voluntaris o controls de la cursa. De fet, la Policia Local ha informat que a partir de dissabte a la nit no es podrà estacionar als carrers Sant Joan i Major, a l'avinguda Batlle Josep Pijoan i al Passeig Marítim; i demana que es respecti la senyalització excepcional.


respostes a "Diumenge torna la cursa ‘10Q La Cala'"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007