Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festes de Sant Pere 2010

25 . Jun, 2010 a les 14:53 | 00:01:57
per gfigueres a La notícia del dia
2044 reproduccions

Les festes en honor al patró dels pescadors, Sant Pere, arrenquen aquest dissabte a les sis de la tarda, al recinte del port amb els ja tradicionals actes esportius com ara la marató, les regates de bots populars, les proves de natació i la barra del cos. A l'endemà, al matí, darrera de la llotja, hi ha sardinada i bicicletada. A la tarda, a partir de les 19'00 h, a la llotja de la Confraria, hi ha concert de la banda de música de l'EMMA. I dilluns, vesprada de Sant Pere, a mitjanit, es celebra la revetlla amb l'actuació del conjunt Maram's. Dimarts, Festa de Sant Pere, a partir de les sis, al recinte de la llotja, té lloc la recepció oficial en presència de les autoritats i els dirigents de la confraria on es farà entrega dels premis del concurs de Literatura i de Dibuix que, com cada any, s'organitzen amb la col·laboració del CEIP Sant Jordi i l'IES Mare de Déu de la Candelera. Després, en el mateix recinte, hi ha missa solemne en honor a Sant Pere Pescador. I a partir de les nou, es dona inici a la processó marítima. A mitjanit, té lloc una nova revetlla, en aquesta ocasió amenitzada pel conjunt Els Juniors.

Reducció de pressupost
Enguany, novament, la crisi, ha fet que el pressupost de la confraria es reduís i, per tant, també ha fet que minvin el diners pels actes festius. Joan Llambrich, patró major de la confraria de pescadors, ens deia que "pel que fa a la mar, ha anat molt just, no ens ha acompanyat el temps i això ha fet que no entrin tants de diners. Evidentment, això també fa que es retalli el pressupost per a les festes". L'últim dia de festa, a la tarda, és el dia dedicat als més menuts. Per animar-los s'ha convidat al grup Rovell d'Ou, habituals en moltes de les nostres festes per la seca capacitat per extreure somriures als més petits.respostes a "Festes de Sant Pere 2010"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 1 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 39
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007