Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tret de sortida de les festes de Sant Pere

28 . Jun, 2012 a les 13:11
per gfigueres a La notícia del dia
2197 reproduccions
Aquest dijous, l'Ametlla de Mar torna a estar de revetlla, en aquest cas, la revetlla de Sant Pere. I és que aquesta nit es dóna el tret de sortida a les festes en honor de Sant Pere Pescador organitzades per la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar. La cita és al port, on els joves caleros podran gaudir del concert de rock amb el grup local DER-ANGËDS. I després continua la música amb tres dj's, de reputació nacional, i cervesa de franc, obsequi de la Taverna del port, Can Paco.

"Ja està tot a punt per començar les festes. Esperem que vingui tothom. Tant la gent de la Cala com els que ens visiten a l'estiu. Al moll hi haurà ball i està obert a tothom de forma gratuïta", explica Janet Llambrich, Patró Major de la Confraria de Pescadors.


El divendres, 29 de juny, a partir de les set de la tarda a la llotja, lliuraran els premis del concurs de Literatura i Dibuix, organitzats per l'Institut Mare de Déu de la Candela i L'Escola Sant Jordi.
En aquest mateix acte es farà entrega d'unes plaques als restaurants que compren, habitualment, a la llotja de la Confraria, com a mostra de reconeixement a l'esforç per oferir peix fresc i de qualitat.

Després tindrà lloc l'acte més solemne de les festes. La missa en honor a Sant Pere Pescador i, a continuació, processó marítima.

A les dotze de la nit, al recinte de la llotja, arriba la revetlla popular amb l'orquestra CAIMAN. Aquesta sessió compta amb el patrocini de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

El dissabte, 30 de juny, a partir de les sis de la tarda, la festa continua  amb les festes marítimes, un clàssic de la celebració. Hi haurà la marató popular, curses de natació, barra del cos, curses de bots, i la 8a Lliga de muletes de les Terres de l'Ebre. I a les deu de al nit, del mateix dissabte, lliurament del II Premi Nit de Poesia al carrer. Per finalitzar la jornada el conjunt CARAMELO amenitzarà la festa a partir de la mitjanit al recinte de la llotja.

Les festes acaben el diumenge, 1 de juliol, amb la sardinada popular al matí, i a la tarda, l'espectacle infantil TURUT PALLASSOS amb escuma, al recinte de la llotja, a les sis i mitja de la tarda.


respostes a "Tret de sortida de les festes de Sant Pere"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 742,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007