Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Elecció de les pubilles grans i infantils per a La Candelera 2010

16 . Des, 2009 a les 14:15
4145 reproduccions
Dissabte 12 de desembre, a la nit, a la sala de la societat, va tenir lloc l'elecció de les pubilles grans per a la Candelera 2010. L'acte, encapçalat per la regidora de Festes, Teresa Callau, presentat i conduït per Imma Brull i amenitzat en acabar per l'orquestra Maram's es va desenvolupar en un emocionant clima d'incertesa fins saber quines serien finalment les tres privilegiades, pubilla i dues damisel·les, que enguany estaran al capdavant de les pubilles durant les nostres festes. I els noms de l'entitat amb la seva candidata respectiva que van treure de les urnes les damisel·les i la pubilla de La Candelera 2009 que trien la seva successora d'entre totes les paperetes dipositades de manera pública i a la vista de tothom perquè no hi hagi suspicàcies van ser els següents: segona damisel·la, en representació de l'Esplai Sant Jordi, Glòria Comes Ferré primera damisel·la, en representació del club de moteros La Cala Gas, Tamara Raquel Jesús Faria. I, per últim, pubilla major, en representació del Club de Tennis, Glòria Martínez Oller. Durant la vetllada també va tenir lloc la presentació del quintos 2010. Teresa Callau es va mostrar "molt emocionada perquè tant les damisel·les com els quintos es van implicar molt en l'acte. Vaig veure a les xiques molt il·lusionades. Eren totes en una. Va ser una anècdota simpàtica que els quintos ajudessin a les xiques a pujar i baixar les escales perquè totes anaven entaconades. L'acte del diumenge va ser molt diferent amb una actuació final d'un grup d'animació infantil. Trobo que són actes macos de fer i de conservar".

Pubilles petites
Així, diumenge 13 de desembre, també a la sala, va tenir lloc l'elecció de les pubilles petites. També en aquesta ocasió va presidir l'acte la regidora Teresa Callau que va ser conduït per Francesc Callau i amenitzat pel grup d'animació infantil Set de so. La forma de triar les pubilletes, la mateixa. I les afortunades van ser segona damisel·la Ariadna Madera Buendia, de la societat de caça La Cala, primera damisel·la, Anna Vila del Amo, de La Cala Gas. I pubilla infantil, Paula Nolla Pastó, de La Cala Bikers.


respostes a "Elecció de les pubilles grans i infantils per a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 86
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007