Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un Sant Pere llarg i amb bon temps

05 . Jul, 2016 a les 13:49
per gfigueres a La notícia del dia
1194 reproduccions
Teresa Domènech, Lolita Estrada i Joan Bardí van ser els guanyadors del 34è Concurs de Suquet que va tenir lloc dissabte passat a la tarda i organitzat com a novetat en el marc de les Festes de Sant Pere. Ells es van emportar els premis de 150 € entre els 20 participants apuntats.
Els voltants de la Confraria Nova de Pescadors van acollir no només el concurs gastronòmic, sinó també tot l'ambient i les activitats marítimes de la barra del Cos i la travessia de natació, i l'actuació de la Colla Castellera Els Xics Caleros.
Diumenge es va posar punt  final a unes festes de Sant Pere que es van iniciar dimarts a la nit i que han estat de les més llargues dels darrers anys. L'última jornada es va obrir amb una sardinada popular al matí i es va tancar al migdia amb una sortida en BTT, la Tirada de Sant Pere al camp de tir Punta Calda i una sortida en caiac des de l'Alguer a la Cova del Llop Marí.
El dimarts a la nit es va donar el tret de sortida amb una revetlla musical a la Confraria Nova de Pescadors protagonitzada per l'Orquestra Acuario.
Dimecres 29, dia de Sant Pere, van tenir lloc la major part dels actes oficials amb la recepció oficial i el lliurament de premis dels concursos de pintura i dibuix, la missa en honor al Patró Sant Pere i la processó marítima i, a la nit, va continuar la festa amb la revetlla popular amenitzada pel grup revival local Los Cráneos i un altre dels grups referència del territori als anys 60 i 70, Sherpas Pirómbodas.
Dijous hi va haver la primera sardinada popular al matí i festival Infantil a  la tarda amb el Grup Rovell d'Ou i festa de l'escuma, tot i que a la nit no hi va haver revetlla. Divendres també fou un dia amb poca activitat amb el Festival de Hip Hop al Poliesportiu a la tarda i la nit jove amb sessions musicals a càrrec d'Alba Rosso, Dani Jr i Guillermo Argentó.
Una de les novetats d'aquest any fou el canvi d'ubicació de les festes marítimes que van tenir lloc dissabte i es va traslladar a la Confraria Nova de Pescadors coincidint amb el Concurs de Suquet Calero. L'actuació de la Colla Castellera Els Xics Caleros i el Concert de la Banda de Música de La Cala, van donar pas a la nit a la revetlla amb el Grup Tabú.


respostes a "Un Sant Pere llarg i amb bon temps"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007