Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Avui comença un Sant Pere llarg de sis dies

28 . Jun, 2016 a les 14:12
per gfigueres a La notícia del dia
1808 reproduccions
Aquesta nit comença la Festa de Sant Pere a l'Ametlla de Mar, dies de revetlla i activitats gastronòmiques i esportives, organitzades per la Confraria de Pescadors Sant Pere amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que tindran bàsicament com a escenari els voltants del port pesquer de l'Ametlla de Mar fins al diumenge dia 3 de juliol.
Aquesta nit a partir de les 23'30h es donarà el tret de sortida amb una revetlla musical a la Confraria Nova de Pescadors protagonitzada per l'Orquestra Acuario.
Demà a la tarda tindran lloc la major part dels actes oficials amb la recepció oficial i el lliurament de premis dels concursos de pintura i dibuix, la missa en honor al Patró Sant Pere i la processó marítima i a la nit, la revetlla popular que amenitzaran per una part el grup revival local Los Craneos i un altre dels grups referència del territori als anys 60 i 70, Sherpas Pirómbodas.
Dijous hi haurà sardinada popular al matí a partir de les 9'30h i festival Infantil a partir de les 6 de la tarda amb el Grup Rovell d'Ou i festa de l'escuma, tot i que a la nit no hi haurà revetlla.
Divendres també serà un dia amb poca activitat amb el Festival de Hip Hop al Poliesportiu a la tarda i la nit jove a partir de les 00,00h amb sessions musicals a càrrec d'Alba Rosso, Dani Jr i Guillermo Argentó.
Una de les novetats d'aquest any serà el canvi d'ubicació de les festes marítimes que tindran lloc dissabte i es traslladaran a la Confraria Nova de Pescadors coincidint amb el Concurs de Suquet Calero. Segons Miquel Brull, Patró Major de la Confraria de Pescadors, "enguany hem decidit concentrar-ho tot a la Confraria Nova, ja que el concurs de suquet que s'havia de fer per la Candelera, ara es fa per Sant Pere ja i a la Confraria Nova. Els castells allí també tindran una esplanada més gran i tindran més lloc. El fet de fer una cosa en un lloc i l'una altra cosa a l'altre, considerem que l'únic que fa és dividir la festa i això no ho volem. Volem que estigui tot junt i que es concentri allà a baix al moll que és casa nostra. Continuarà tot igual i l'únic que canviem és que en lloc de fer-ho al pòsit vell, ho farem tot a la Confraria Nova".
A les 17,00h començarà el Concurs de Suquet Calero i a partir de les 18'30h la Milla-Marató, la travessa de natació i la Barra del Cos, que donaran pas a partir de les 19'30h a l'actuació de la Colla Castellera Els Xics Caleros i a les 20'30h al Concert de la Banda de Música de La Cala, mentre que a la nit seguiran les revetlles amb l'Orquestra Tabú.
Miquel Brull va afegir que, "des de la Confraria invitem a tot el poble i a tota la gent a participar de les festes de Sant Pere. Com més gent participa més satisfacció tenim naltros i sempre intentem fer unes millors festes. Com més serem, més riurem".
Sant Pere 2016 clourà diumenge dia 3 de juliol amb una sortida en BTT amb esmorzar a partir de les 9,00h del matí, i a partir de les 10,00h la Tirada al plat al Camp de Tir i una sortida en kayak a la Cova del llop Marí des de la platja de l'Alguer.


respostes a "Avui comença un Sant Pere llarg de sis dies"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 743,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007