Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festa de Sant Pere a l'Ametlla de Mar

27 . Jun, 2013 a les 14:00
per gfigueres a La notícia del dia
2676 reproduccions
Del divendres 28 de juny al diumenge 30 juny l'Ametlla de Mar està de celebració amb les festes de Sant Pere que enguany recuperen l'espai tradicional de l'antiga llotja. La festa marítima, la processó i les nits de ball seran les protagonistes d'aquesta festivitat.

Des d'aquest divendres fins al diumenge la Cala està de festa amb la celebració de Sant Pere.  Des de la Confraria de Pescadors s'han organitzat una gran diversitat d'actes per a l'ocasió, que com es habitual es celebraran vora el port. A més, enguany a causa dels temps difícils del sector l'Ajuntament ha considerat oportú augmentar el seu suport per tal que el programa d'activitats no perdi vida.

"L'Ajuntament sempre ens ha donat suport però enguany més que mai a causa del context econòmic actual. Per això demano a tothom que col·labori i que participi d'aquestes festes tradicionals al poble. A més enguany tot es concentrà a la llotja vella, als porxos, com es feia abans", subratlla Janet Llambrich, President de la Confraria de Pescadors.

Així, el divendres 28 de juny a partir de les 23:45h, les festes comencen amb rock a càrrec del grup local DER-ANGËDS a la llotja vetlla, actual Centre d'Interpretació de la Pesca. Recuperant així l'espai  tradicional de les festa de Sant Pere. I a partir de la una de la matinada tindrà lloc discoteca mòbil amb Dj's locals. Durant l'acte i haurà una barra de cervesa gratuïta per a tots els pescadors.

I dissabte 29 de juny, la festa continua. A partir de les 10'00 h, davant la llotja vella sardinada popular i festes marítimes : Marathó, Natació, Curses de bots i barra del cos. Amenitzarà la festa la Xaranga La Farola i durant les curses la colla castellera "Xiquets caleros" faran les seves estructures.

A més, hi haurà la rua dels gegants de la Colla Gegantera amb la Banda de Cornetes i Tambors que sortirà des de la Rambleta. Paralel·lament, des de la Casa de la Vila sortiran la Xaranga i els nanos.

I a partir de les set del vespre, al recinte de la llotja, recepció oficial on es lliuraran els premis del concurs de Literatura i Dibuix que, com cada any, s'organitzen amb la col·laboració de l'IES Mare de Déu de la Candelera i l'Escola Sant Jordi. Després, en el mateix recinte, missa solemne en honor a Sant Pere Pescador i a continuació processó marítima.

Finalment a les 23:30h al recinte de la llotja revetlla popular amenitzada per l'orquestra  CAIMAN. Un acte patrocinat per l'Ajuntament.

El diumenge es clouen les festes amb una activitat destinada als més petits.  A les 18'30 hores en el recinte de la llotja gran festa infantil amb l'actuació de TURURUT PALLASSOS escuma.


respostes a "Festa de Sant Pere a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 664,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007