Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala inaugura la seva piscina coberta

30 . Abr, 2010 a les 15:00
3580 reproduccions
Dissabte 29 de maig s'inaugura la piscina coberta de l'Ametlla de Mar. D'aquesta manera es compleix un somni compartit per tots els caleros i caleres durant molts anys i que finalment s'ha fet realitat en la present legislatura. S'escriu així una altra pàgina molt important en la història de La Cala a la que, sens dubte, li faltava aquesta instal·lació per donar autèntic caliu a la vida social, lúdica i sobretot esportiva de la població. A l'endemà, diumenge, dia 30 de maig, hi ha jornada de portes obertes perquè tots els habitants de l'Ametlla de Mar comencin a familiaritzar-se amb aquest complex esportiu i se'l facin seu perquè la primera setmana de juny s'inicien amb total normalitat les activitats aquàtiques i la resta d'activitats esportives i d'oci. Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, deia que "serà una diada històrica per a La Cala. L'últim dissabte del mes de maig inauguren aquest projecte ambiciós que els caleros i caleres hem fet a pulmó, encarregant-nos pràcticament en la seva totalitat del seu cost. Serà amb probabilitat per la tarda i a l'endemà celebrarem una jornada gratuïta de portes obertes". Perquè tothom estigui ben informat, durant aquest mes que falta per a la inauguració, s'instal·laran dos punts d'informació, un a La Rambleta, davant de l'institut, i un altre a la Plaça Nova on s'informarà sobre preus, activitats, horaris i tot el que cal saber per triar l'activitat més convenient per a cada persona.

Modern i funcional
En aquest projecte ambiciós, i que ha donat com a resultat unes instal·lacions modernes i funcionals, pel que fa al seu finançament, l'ajuntament s'ha fet càrrec en un 90% i el 10% restant l'ha posat la Generalitat. L'edifici que acull la piscina coberta té tres cossos rectangulars, un que allotja el recinte d'aigües, un segon per al vestíbul principal i l'espai d'observació i un tercer per als vestidors i les sales esportives auxiliars. El complex té tres plantes, planta baixa, primera planta i soterrani amb diverses instal·lacions. Tanmateix, els diferents recintes es connecten a un vestíbul comú projectat per poder accedir al camp de futbol i, en general, al conjunt dels espais esportius com ara pistes de tenis i pàdel. A la zona exterior, a més, es preveu una distribució d'aparcaments per a bicicletes, vehicles, motocicletes i autocars.

Més detalls
En concret, el recinte que allotja les dues piscines, una gran i una altra més petita, té forma rectangular i al seu mateix nivell es troben els vestidors. D'altra banda, a la planta primera, les sales d'activitats esportives tenen una connexió visual directa amb aquest espai que està orientat al sud per aprofitar més la llum, el que li dota alhora d'un major confort visual i tèrmic. El recinte també tindrà escales toves per facilitar l'accés a les persones amb dificultats de desplaçament o mobilitat i banc d'hidroteràpia i dos canons i dos cascades d'aigua terapèutics, a més de bany de vapor i sauna.


respostes a "La Cala inaugura la seva piscina coberta"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007