Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala es prepara per gaudir d'una piscina i un centre de salut i esport únics

20 . Mai, 2010 a les 08:15
per gfigueres a La notícia del dia
2612 reproduccions
El dia 29 de maig té lloc la inauguració de la piscina de forma institucional. Però no només es tracta de formalitzar la posada en marxa de la piscina. També es posen en marxa les activitats del complex, un nou centre de salut i esport que integra tots els serveis relacionats amb aquests àmbits i que gestiona l'empresa Trèvol i que ha suposat una inversió de gairebé cinc milions d'euros. És un lloc únic i modern, dedicat a la cura del cos i a la salut. En paraules del regidor d'Esports, Joan Pere Gómez Comes, una autèntica joia. "És una piscina que serà la joia de les piscines aquí, a les Terres de l'Ebre, i a la demarcació de Tarragona. És molt bonica, està molt ben acabada i quan la gent que li agrada l'esport i la salut la vegi quedarà enamorada. L'equip de govern estem molt orgullosos de poder oferir al poble aqeust complex esportiu de primera magnitud". A l'endemà, 30 de maig, hi ha jornada de portes obertes que es perllonga durant 15 dies. Durant aquest temps, es faran visites guiades per mostrar al públic les instal·lacions. Tot i això encara no podrem utilitzar la zona d'aigües fins la segona quinzena de juny perquè cal fer les proves pertinents per controlar que l'aigua estigui en perfectes condicions pel que fa al PH de l'aigua i el nivell de clor entre d'altres factors.

Diferents quotes
Els que s'apuntin en aquests primers dies d'obertura de la piscina no pagaran matrícula. Hi ha diferents tipus de quotes: la quota universal per a persones individuals (37.50 euros), la quota col·lectiu per a entitats (31.70), les quotes infantils (de 0 a 4 anys, gratuïta; de 5 a 14 anys, 25.00 euros), la quota gent gran per a gent gran i pensionistes, 25 euros, la quota familiar 2 de 31.70 per persona, la quota familiar 3 de 28 euros per membre de la unitat familiar, la quota familiar 4 de 24.30 euros per persona i la quota família nombrosa de 31.70 euros. Si ens hi fixem, s'ha intentat que siguin preus el màxim d'assequibles. De fet, per només un euro al dia, es pot gaudir d'un complex amb 500 metres2 de sales, dos piscines i zona de relax. Aquesta quota inclou els serveis de fitness muscular i cardiovascular, zona de pes lliure, zona d'estiraments i activitats dirigides d'abdominals. També activitats dirigides (tonificació, aeròbic, step, ciclisme indor, step tono, fit dancing, TBC, GAC, aerosalsa, Pilates, Body Combat, Body Pump, Body Balance i Ioga) i activitats aquàtiques (aquagym i aqua d'or). Tanmateix la quota dona dret a l'ús de la zona de relax amb el solàrium natural a la zona de la piscina, circuit de relax, sauna, bany de vapor, jacuzzi, dutxa nebulitzadora, dutxa ciclònica, dutxa-cubell i font de gel.

Fora de preu
La quota no inclou els cursos d'activitats aquàtiques com ara classes particulars i cursets de natació per a nadons, preescolars, infantils, adults (iniciació i perfeccionament), natació de prepart i per a mals d'esquena i altres patologies. Altres serveis que inclou el nou complex són l'àrea de teràpies manuals amb servei d'osteopatia, fisioteràpia i quiromassatge; l'àrea de dietètica amb servei d'assessorament, anàlisi i seguiment de la composició corporal. A més, es fan tractaments dietètics per al sobrepès; l'àrea d'estètica que ofereix des de tractaments corporals i facials passant per la depilació i els massatges; servei d'entrenament personalitzat on els entrenadors personals preparen plans d'entrenament individualitzat per perdre pes, augmentar la massa muscular, tonificar, aprendre a nedar o guanyar força entre d'altres prestacions; i servei de paddle amb dues pistes per jugar lliurament o amb la possibilitat de fer classes i cursets.

Horari ampli

L'horari del complex esportiu és de dilluns a divendres de 7 a 22 hores i dissabte de 8 a 20 hores. Diumenges i festius està obert de 9 a 14 hores. Les prescripcions ja es poden formalitzar a l'oficina instal·lada a tal efecte a la Plaça Nova i també al Poliesportiu Galetet.


respostes a "La Cala es prepara per gaudir d'una piscina i u..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1118,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 177
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007