Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

CCOO convocarà a l'octubre una vaga a les empreses auxiliars d'ANAV

31 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1320 reproduccions
La direcció de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) ha rebutjat la proposta unitària presentada per UGT i CCOO el passat divendres 21 de juliol, que incloïa les peticions dels treballadors i treballadores de les empreses auxiliars de les centrals nuclears.

ANAV ha anunciat que només està disposada a incorporar el paràgraf que fa referència a la comissió de seguiment, deixant de banda l'aspecte més rellevant per als treballadors.

És per això que, en resposta a l'actitud de la direcció d'ANAV, CCOO ha decidit convocar una vaga de durada indefinida el mes d'octubre d'enguany. La vaga coincidirà amb el període de recàrrega de la central nuclear d'Ascó II, amb l'objectiu de reclamar unes condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores.

A més, CCOO es reafirma en què la mobilització s'ha de fer des de la unitat d'acció sindical, ja que ANAV continua plantejant la mateixa proposta rebutjada pels treballadors de les empreses auxiliars. Però des d'UGT aposten per mantenir oberta la via de la negociació que possibiliti un acord que sigui satisfactori per als més de 1.300 treballadors de les empreses auxiliars.

El sindicat no comparteix la decisió unilateral de CCOO, que escala el conflicte amb l'anunci d'una vaga de caràcter indefinit, i insta la direcció d'ANAV a buscar una solució al conflicte que sigui satisfactòria per tothom.


respostes a "CCOO convocarà a l'octubre una vaga a les empre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007