Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

1500 racions de fideus a la XX Diada dels Fideus Rossejats

13 . Jun, 2014 a les 08:52
per gfigueres a Ajuntament
3470 reproduccions
La XX Diada dels  Fideus Rossejats va aglutinar aquest diumenge, 8 de juny, centenars de persones que van degustar 1.500 racions de fideus rossejats. A més, 2.000 tapes de cavalla amb escabetx, sardina arrebossada, i seitons amb vinagre, acompanyats de 2.000 tasts de vins DO Terra Alta que van seduir els paladars dels participants.  Així, un any  més les immediacions de l'antiga llotja de pescadors, avui ocupada pel Centre d'Interpretació de la Pesca, es van convertir en una festa de la gastronomia amb aquesta Diada acte central de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau fins al 15 de juny. En el tradicional concurs dels fideus rossejats van participar una quarantena de cuiners amateurs. Els guanyadors van ser Teresa Domènech, Carme Domènech, Mari Carme Comes, Ricardo Borràs, Amadeu Comes, Ingrid Borràs entre els quals es van repartir aquests sis premis de 150 euros.
 "Des de l'Ajuntament estem convençuts que el rumb que tenim traçat amb complicitat del sector públic amb el sector privat, amb menús gastronòmics i Tapamar, amb una festa gastronòmica amb objectius clars com és aquesta Diada dels Fideus crec que ens serveix per projectar l'Ametlla de Mar a nivell turístic amb èxit", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
"Aquesta Diada dels Fideus ha estat un èxit per la quantitat de gent que hi ha participat i que l'ha acompanyada a través de la Festa del Mar, organitzada des de l'Estació Nàutica Costa Daurada, i també amb el treball del patchwork de l'entitat Dones Endavant", subratllà Vicenç Martí, regidor de Turisme.
A més, es va aprofitar aquesta jornada culinària per lliurar els premis a la millor tapa de la ruta de tapes la TAPABLANCA, i de la TAPAROJA. Així, el bar de tapes amb productes de proximitat Ca'l Pinxo va rebre el doble guardó.
La festa al port va tenir altres ingredients a part dels gastronòmics, ja que com també és habitual en els darrers anys, l'Estació Nàutica Costa Daurada organitzà la Festa del Mar en la que es van poder realitzar diverses activitats
nàutiques com sortides en caiac, vela lleugera, paddle surf, submarinisme, a la vegada que també es va poder participar de sortides amb el Tunatour.  La Diada també va ser fotografiada amb la Trobada d'Instagramers i acompanyada dels treballs de la Trobada de Patchwork que organitzà l'Associació de Dones Endavant.

Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau
Recordem també que fins al 15 de juny, onze restaurants del Club de Gastronomia oferiran els seus menús a 18 i 25 euros amb l'objectiu de difondre la cultura culinària i marinera de l'Ametlla de Mar a través d'un dels productes propis i de més proximitat com el peix blau.
A la vegada, 21 bars de la localitat s'han afegit a la Ruta de Tapes Tapamar i en aquesta ocasió la de la Tapa Blava, que per 2'5 euros oferirà la possibilitat de degustar diverses propostes de tapa amb peix blau i beguda inclosa.


respostes a "1500 racions de fideus a la XX Diada dels Fideu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 711,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 159
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007