Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala enceta la lliga al camp del Godall

01 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1262 reproduccions
El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar comença aquest cap de setmana la competició oficial en el Campionat de Lliga de la 3a Catalana. Els caleros, després d'una pretemporada amb quatre victòries i tres derrotes, tindran com a rival curiosament al darrer rival de la passada temporada. 

Cal recordar que tot i que s'havien de jugar la permanència a la categoria, finalment, tot i la victòria calera per 3 a 0, el Godall no va baixar a causa de les compensacions i els ascensos a categories superiors.

El partit està previst a les 17,15 h del diumenge dia 3 de setembre i Josep Subirats i Xavi Borràs esperen veure amb quins efectius compten en l'entrenament de divendres al vespre, per tal de fer la convocatòria. Les lesions i les absències per motius laborals a la pretemporada han estat un handicap, fins al punt d'haver d'utilitzar una bona part de jugadors juvenils en les convocatòries fetes fins ara. 

Aquesta situació no variarà gaire de cara a diumenge i s'espera que la presència de juvenils torni a ser important en aquest primer partit oficial de la temporada.

El president Sergi Quintana ha assegurat que «no sabrem fins a l'últim moment de quants jugadors del 1r equip disposarem», tot i així ha destacat que  «intentarem fer una bona convocatòria per poder anar al camp del Godall i començar amb victòria».

El primer partit que els caleros jugaran a casa serà el 9 de setembre davant de l'Olímpic Mora d'Ebre. El calendari marca pel 24 de setembre el primer partit davant l'Ampolla i a casa, i el 3 de desembre el primer enfrontament amb el Perelló, en aquest cas a camp contrari. El partit que coincideix amb la Candelera el jugarem a casa davant del Remolins Bítem.


respostes a "La Cala enceta la lliga al camp del Godall"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007