Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar inaugura la seva piscina municipal

31 . Mai, 2010 a les 14:25
per gfigueres a La notícia del dia
3343 reproduccions
Aquest dissabte 29 de maig va tenir lloc de manera oficial la inauguració del nou complex esportiu de l'Ametlla de Mar. A l'acte hi van assistir les autoritats municipals encapçalades per l'alcalde Andreu Martí, i el regidor d'Esports, Joan Pere Gómez Comes, a més de Jordi Gaseni, representant territorial de l'Esport de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. També van ser presents l'arquitecte de l'obra, Felip Pich i el gerent del Grup Trèvol, Josep Lluís González, a banda dels representats de les diferents entitats i clubs esportius de la població.

La gran protagonista
Sens dubte, la protagonista d'aquesta inauguració era la magnífica piscina de la que podrem gaudir les caleres i els caleros a mitjans de juny. Les seves mides, 25metres de llargada x12.5 d'amplada. A més el recinte on es troba la piscina allotja una altra més petita pensada per als més menuts i per fer cursos de natació a nadons i a persones més grans que no sàpiguen nedar. També per fer aiguagym i natació terapèutica. En aquest mateix nivell de les piscines es troben les saunes, una finlandesa i una altra de vapor, les dutxes bitèrmiques i el jacuzzi, a banda dels vestidors. D'altra banda, a la planta primera, les sales d'activitats esportives tenen una connexió visual directa amb aquest espai que està orientat al sud per aprofitar més la llum, el que li dota alhora d'un major confort visual i tèrmic. El recinte també te escales toves per facilitar l'accés a les persones amb dificultats de desplaçament o mobilitat. Un complex modern i pràctic d'última generació que ple procediment de concurs públic ha construït l'empresa BECSA i que s'encarrega de gestionar i explotar per un període de 30 anys Trèvol La Cala SA. El cost total de les obres ha ascendit a més de cinc milions d'euros. Andreu Martí, alcalde de la població deia que "és un dia molt feliç per compartir amb tot el poble de La Cala, sense oblidar agrair a tothom que ha aportat el seu granet de sorra perquè avui aquest projecte sigui una realitat. El repte històric que teníem s'ha materialitzat. Estic molt satisfet per aquesta gran infraestructura, aquest nou servei per fer esport i salut. Desitjo a tothom que el puguin gaudir i xalar i que tinguin salut per fer-ho ".

Mes declaracions
Per la seva part, Jordi Gaseni, representant de la Secretaria General de l'Esport, explicava que, "és un gran dia per a tots els caleros i caleres però també per a totes les Terres de l'Ebre. Estem davant d'una instal·lació magnífica amb uns vasos d'aigua d'última generació i unes sales que els acompanyen per poder fer moltes activitats. És un complex esportiu per a tothom, per als més joves, per als més grans i per als clubs esportius, el que ha de fer de retruc que l'esport calero tiri cap amunt". Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Esports també manifestava que "és un dia molt important pr a tota aquella gent del poble que sempre anàvem al camp de futbol de Ribes Altes i veiem aquell clot que hi havia i que algun dia ens van dir que seria una piscina. Avui venim aquí i veiem aquest gran complex esportiu. Ens omple de joia a tots els que hem estat treballant-ho dia a dia. Però sobretot vull recordar que aquesta piscina és de tot el poble. Veniu i gaudiu-la perquè és la joia de la corona i la millor manera de comprovar-ho és venint a nedar ".

Diferents recintes
Tanmateix, els diferents recintes es connecten a un vestíbul comú projectat per poder accedir al camp de futbol i, en general, al conjunt dels espais esportius com ara pistes de tenis i pàdel. A la zona exterior, a més, es preveu una distribució d'aparcaments per a bicicletes, vehicles, motocicletes i autocars.

Portes obertes
Les jornades de portes obertes per al públic en general començaven diumenge, dia 30 de maig, i es perllonguen fins al 4 de juny. Diumenge la piscina es pot visitar de 10 a 1.30 del mati i de 5 a 8 de la tarda. La resta de dies de visita es realitzen de 10 a 11 del mati i de set a vuit de la tarda. Tot i això encara no podrem utilitzar la zona d'aigües fins la segona quinzena de juny perquè cal fer les proves pertinents per controlar que l'aigua estigui en perfectes condicions pel que fa al PH de l'aigua i el nivell de clor entre d'altres factors.


respostes a "L'Ametlla de Mar inaugura la seva piscina munic..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 806,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007