Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Mulla't i navega per l'esclerosi múltiple

30 . Ago, 2013 a les 13:33
per gfigueres a La notícia del dia
2631 reproduccions
Aquest divendres el Cem La Cala fa jornada de portes obertes perquè tothom pugui accedir la piscina coberta i sumar-se la campanya Mulla't i navega per l'esclerosi múltiple
Al llarg de tot aquest divendres el complex esportiu municipal es suma, un any més, a la campanya Mulla't i navega per l'esclerosi múltiple. És a dir, posa a la disposició les seves instal·lacions amb la piscina coberta perquè tothom pugui participar d'aquesta campanya solidària. L'objectiu, acumular metres per l'esclerosi múltiple a la piscina. I és que el Cem La Cala fa jornada de portes obertes aquest divendres. Els no abonats també podran, per tant, entra-hi fent un donatiu mínim de dos euros. A més, des del Cem s'ha realitzat una classe d'Aqua-gim a dos quart de deu del matí, i hi ha una altra classe programada per dos quarts de vuit del vespre.
"Un any més ens hem volgut sumar un any més  a la campanya del mulla't que es dur a terme per tota Catalunya durant el mes de juliol i agost. Amb aquesta jornada de portes hem volgut posar en nostre granet d'arena", explica Marc Vilabrú és el Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.
A més, des del complex municipal coincidint amb aquesta cita solidària és fa una promoció, tothom que s'aboni aquest divendres s'estalvia la matrícula. D'altra banda, aquest divendres al matí de les nou fins a la una de la tarda té lloc la clausura de les Estades Esportives d'Estiu al cem.


respostes a "Mulla't i navega per l'esclerosi múltiple"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007