Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les instal·lacions del CEM registren Jornada de portes obertes

31 . Jul, 2013 a les 13:38
per gfigueres a La notícia del dia
3015 reproduccions
El final de les activitats del mes de juliol, permet que els nens i nenes inscrits, comparteixin les activitats de piscina amb els seus pares.
Dimecres va tenir lloc la jornada de portes obertes al CEM La Cala per a tots aquells familiars de xiquetes i xiquets que han fet les activitats esportives al llarg del mes de juliol.
Finalitzat el primer més d'aquestes activitats, ja sigui dels casals com de la psicomotricitat, l'Àrea Municipal d'Esports va preparar una matinal lúdica on els pares, mares, avis i familiars van poder veure l'evolució dels nens i nenes en les diferents activitats, bàsicament les relacionades amb la piscina, que són les més destacades al llarg de l'estiu.
Segons Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea d'Esports Municipal, "hem posat punt i final a les activitats d'aquest primer mes de l'estiu, en tot un seguit de casals i estades esportives que han tingut lloc a les instal·lacions del CEM, el poliesportiu i el camp de futbol. En total més de 150 nens que ha més de passar-s'ho be, han après la practica de diverses modalitats esportives com la natació bàsicament. Vull felicitar a tots els monitors, ja que els progressos dels nens i nenes en només un mes són espectaculars. Entren sense saber nadar i surten nadant i amb total autonomia per a que puguin actuar amb tranquil·litat a la piscina i a la mar".
Es va preparar un musical aquàtic relacionat amb el mon dels pirates amb tots els grups i es va reservar un període de temps per a que els pares puguessin prendre el bany amb els seus fills a la piscina i posteriorment participar de l'aperitiu i el lliurament de diplomes a tots els grups.


respostes a "Les instal·lacions del CEM registren Jornada de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 640,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007