Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar compta amb dos funcionaris més al jujat de pau

13 . Des, 2010 a les 14:27 | 00:03:09
1839 reproduccions
El Departament de Justícia de la Generalitat ha dotat amb dos funcionaris el jutjat de l'Ametlla de Mar complint amb la normativa on s'especifica que a partir de 7.000 habitants els municipis i tenen dret. La sol·licitud per part del consistori de l'Ametlla de Mar es va fer fa tres anys però no ha estat fins ara que s'ha pogut comptar amb aquest reforç gràcies a la constància des de l'Ajuntament en reclamar-ho. A més, s'ha ampliat l'horari d'atenció al públic. Actualment, s'atén de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda.

"És una reivindicació que fem des de fa anys. Finalment, s'ha fet realitat una cosa que era de sentit comú. L'Ametlla de Mar necessitava al jutjat una atenció durant tota la jornada laboral de dilluns a divendres. Per tant, molt satisfet amb la incorporació d'aquestes dues persones qualificades finançades pel Govern", va explicar Andreu Martí, alcalde del municipi.

Per la seva part el Director Territorial del Departament de Justícia Federico Diego va subratllar la importància del jutjat de pau a nivell municipal. "L'Ametlla de Mar al sobrepassar els 7.000 habitants tenia tot el dret a tenir un jutjat de pau professionalitzat per a registre civil, per a les notificacions i les causes d'assumptes penals que tingui. Ara el ciutadà de l'Ametlla té aquest braç de la justícia al poble.", va remarcar.

Els jutjats de pau tenen competències civils, en primera instància (notificacions, registre civil, bodes, etc). A més, realitza actes de conciliació. Penalment, des del jutjat s'intervé en els judicis de faltes determinats per la llei. La jutgessa de pau de l'Ametlla, Desiré Martínez explicava les seves responsabilitats al jutjat: "les funcions que tenim al jutjat de pau són el registre civil i citacions judicials. Ara esperem començar amb els judicis de faltes que per manca de personal no s'han pogut realitzar fins ara. El nostre objectiu és oferir el millor servei possible"

Des del consistori de l'Ametlla es preveu fer un canvi de despatx per tal de millorar l'accessibilitat als ciutadans. El jutjat de pau passarà a ocupar el despatx anteriorment assignat a serveis socials, a l'entrada mateix de l'Ajuntament.


respostes a "L'Ametlla de Mar compta amb dos funcionaris més..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007