Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Escola Nauticopesquera

23 . Set, 2014 a les 13:17
per otomas a Ajuntament
3637 reproduccions
L'Escola Nàuticopesquera va obrir les seves portes el passat 15 de setembre, igual que la resta centres educatius, amb 340 alumnes, entre ells 24 alumnes són de l'Ametlla de Mar. I és que cada vegada més els joves del municipi veuen en l'Escola un futur professional.  "Des de l'Escola es treballa en aquest sentit obrint el centre a futurs alumnes amb jornades de portes obertes i amb  col·laboració amb l'Escola Sant Jordi i l'Institut", explica Miguel Sainz de Aja, Director del centre. Una de les novetats d'enguany ha estat el lleuger augment de la plantilla de professorat amb un professor a mitja jornada.  També destacar que a diferència d'anys anteriors tant els cicles mitjans com els superiors han començat el mateix dia, el 15 de setembre.
El centre ofereix la possibilitat de realitzar dos cicles de grau superior i quatre cicles de grau mitjà. I és que a l'Escola de Capacitació Nauticopesquera  s'ofereix la possibilitat de cursar el cicle mitjà de tècnic en pesca i transport marítim, el de tècnic en operació, manteniment i control de màquines i instal·lacions del vaixell, el de tècnic en busseig en profunditat mitjana, i el de  tècnic en instal·lació i manteniment  electromecànic de maquinaria i conducció de línies (adaptat al manteniment de vaixells d'esbarjo i serveis portuaris). Pel que fa als cicles superiors el tècnic superior en navegació, pesca i transport marítim, i tècnic superior en supervisió i control de màquines i instal·lació de vaixells.
A més, s'hi imparteixen cursos d'actualització, de requalificació i de perfeccionament dels professionals del sector.
Una de les novetats d'aquest nou curs és que molt aviat l'Escola podrà comptar amb una goleta de 30 metres i dos pals per fer les pràctiques. Així, el centre tindrà una nova embarcació perquè els alumnes puguin aplicar els coneixements teòrics adquirits. Recordem que l'Escola Nàutica compta amb l'embarcació del Cap de Creus per realitzar aquesta part pràctica. A més, de les aules taller.


respostes a "Escola Nauticopesquera"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 698,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007