Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obre el procés de renovació del Jutge de Pau

11 . Oct, 2013 a les 09:32
per gfigueres a La notícia del dia
2113 reproduccions
Del 7 d'octubre fins al 22 els interessats en exercir de Jutge de Pau poden fer les sol·licituds a les oficines de la Casa de la Vila.

Fins al 22 d'octubre tots els interessats en exercir com a Jutge de Pau del municipi poden presentar la sol·licitud a Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. De fet, va sortir publicat l'edicte al BOP-231 el dilluns, 7 d'octubre, obrint-se així aquest període de 15 dies de lliurament de sol·licituds.
Pot ser Jutge de Pau, i exercir durant 4 anys, tota persona veïna de la localitat que no estiguin condemnats o tinguin processos oberts amb la justícia. També queden exclosos els impedits física i psíquicament, o els que no estiguin en ple exercici dels drets civils.
Una vegada finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds serà el Ple de l'Ajuntament qui escollirà els candidats per ser Jutge de Pau titular i suplement. Una vegada seleccionats els candidats s'han de proposar al Jutjat Superior de Justícia de Catalunya. Aquests candidats hauran de lliurar al Jutjat els currículums per corroborar que no hi hagi incompatibilitats. "Una vegada fetes les comprovacions la Sala del Govern del Tribunal nomena  a les dos persones escollides per als càrrecs i ho comunica a l'Ajuntament. Finalment, les dues persones seleccionades han d'anar al Jutjat de Tortosa a jurar el càrrec. Per tant, cap a finals d'any crec que ja exercirà el nou jutge de pau", subratllà Víctor Borràs, funcionari Ajuntament .
L'actual Jutge de Pau és la Desiré Martínez i com a suplement actual està la Carme Eroles.
Les funcions del Jutge de Pau és encarregar-se del Registre Civil , naixements, matrimonis i defuncions. També s'encarrega de les fes de vida, acte de conciliació, judici de faltes, exhorts de col·laboració entre els Jutjats d'Instrucció Superiors de Tortosa i els veïns.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obre el procés..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007