Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

"Divendres" de TV3 a l'Ametlla de Mar

07 . Jun, 2011 a les 11:44 | 00:01:23
per gfigueres a La notícia del dia
2447 reproduccions
Dilluns a la tarda l'Ametlla de Mar va ser la protagonista del programa "Divendres" de TV3 presentat per Xavier Coral i l'Espartac Peran. I és que durant aquesta setmana, el 6,7,8 i9 de juny; els caleros, el paisatge de l'Ametlla de Mar, la seva gastronomia i la seva forma de parlar arribaran a les cases de molts catalans gràcies al popular programa de les tardes de TV3.

Per aquest motiu, des de la l'Ametlla de Mar es veu aquesta possibilitat mediàtica com una plataforma de promoció del patrimoni natural, històric i cultural de la Cala.

Ahir dilluns va visitar l'Ametlla de Mar Màrius Serra amb la secció "Paraules en Ruta" on es va repassar la forma de parlar i les dites més populars de la zona. Tot un repte per l'enigmista dels matins de Catalunya Ràdio ja que l'Ametlla de Mar compta amb un ric vocabulari vinculat al lligam de la gent de la Cala amb la mar. Des del programa es va fer una crida als caleros perquè a les cinc de la tarda s'apropessin a la platja de l'Alguer per participar en la secció "Paraules en Ruta".

Per tant, aquesta setmana el programa Divendres, a partir de les 16:30 de la tarda i fins dos quarts de set, aproparà els encants de l'Ametlla de Mar als telespectadors de la televisió catalana; a més, de, com sempre, seguir l'actualitat diària, parlar de cultura, moda, música i moltes coses més.


respostes a ""Divendres" de TV3 a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 660,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007