Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala acull el Campionat Comarcal de Natació al CEM

19 . Feb, 2016 a les 13:40
per gfigueres a La notícia del dia
1285 reproduccions
Dissabte dia 20 de febrer tindrà lloc la 2a fase del Campionat Comarcal de Natació dels Jocs esportius Escolars de Catalunya, que organitza el Consell Esportiu del Baix Ebre. Al llarg de tot el matí, les instal·lacions del CEM La Cala acolliran les proves en categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet i les disciplines de braça, papallona i crol, en les que hi prendran part les tres entitats participants: el Club Natació Tortosa, l'Institut Joaquim Bau i l'AME de l'Ametlla de Mar.
Els nadadors i nadadores de l'AME de l'Ametlla de Mar ja van tenir molt bons resultats a la 1a fase que es va disputar a Tortosa el passat mes de novembre. Segons Griselda Gaseni, coordinadora de natació de l'AME, "tenim nadadors i nadadores amb moltes opcions. Hem estat entrenant cronòmetre en mà i les coses van sortint. A més, és important que en aquesta ocasió la competició és a la mateixa piscina on entrenem habitualment i estan més familiaritzats".
Després d'aquesta 2a fase encara quedarà una tercera prova per saber quins nadadors i nadadores es classificaran per al Campionat Territorial de les Terres de l'Ebre, tenint en compte que aquest any, concretament el 21 de maig, la piscina del CEM La Cala acollirà el Campionat Provincial.
A les 9.30h començarà l'activitat d'escalfament per als participants, mentre que la competició s'iniciarà a partir de les 10h.
Francesc Callau


respostes a "La Cala acull el Campionat Comarcal de Natació ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 580
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007