Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una avaria a l'altura de Calafat va tallar dilluns a la tarda la circulació ferroviària

03 . Mar, 2016 a les 14:17
per gfigueres a La notícia del dia
893 reproduccions
La circulació de trens entre l'Ametlla de Mar i Vandellòs va quedar interrompuda dilluns a les 17.30 hores per una avaria en un comboi i es va reprendre cap a les 19.30 hores segons va informar Renfe. La incidència va afectar trens Regionals de la línia R16 i trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani, que van acumular retards superiors als 90 minuts.
El tren que va causar l'afectació transportava 110 passatgers i en un primer moment s'havia anunciat que se'ls evacuaria a peu fins a una carretera pròxima on els esperaria un autobús. Finalment, però, atesa la dificultat per accedir a la zona, es va considerar més prudent que esperessin dins del comboi fins que se solucionés l'avaria.
L'avaria va tindre lloc entre l'Ametlla i bifurcació Calafat i, segons Adif, es va originar per una incidència tècnica al sistema d'electrificació entre el pantògraf del tren i la catenària. Protecció Civil havia activat el pla d'emergències Ferrocat. Els Bombers, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de l'Ametlla de Mar van col·laborar en la solució de l'incident.


respostes a "Una avaria a l'altura de Calafat va tallar dill..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 654,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007