Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El jutjat de pau de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es posa al dia

15 . Feb, 2011 a les 13:31 | 00:01:51
3383 reproduccions
La incorporació dels dos funcionaris de justícia a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, el passat mes de desembre, ha fet possible que el jutjat de pau s'anés posant al dia. Al balanç que ha realitzat el jutjat, que comprèn del període del 2009 al febrer d'enguany, s'han cumplimentat 445 exhorts.  S'entén per exhort, la comunicació o sol·licitud d'informació per part d'un jutjat de primera d'instància, habitualment, el de Tortosa en el cas de l'Ametlla de Mar. Llavors, el jutjat de pau es posa en contacte amb el ciutadà i remet la informació al jutjat que li ha fet la sol·licitud.
El volum de feina acumulada al jutjat de pau va portar al consistori calero a sol·licitar aquests dos funcionaris al Departament de Justícia de la Generalitat per tal de poder oferir un millor servei i agilitzar els exhorts acumulats. De fet, els municipis de més de 7.000 habitants tenen dret a comptar amb aquest suport. Amb la incorporació d'aquests funcionaris s'ha pogut ampliar l'horari d'atenció de nou a dues de la tarda, de dilluns a divendres.


"Estem posant el jutjat al dia, la veritat és que estant fent molt bona feina. A més, amb l'arribada dels dos funcionaris hem pogut ampliar l'horari d'atenció i, per tant, oferir un millor servei. Anem pel bon camí", ha afirmat Desireé Martínez, la jutgessa de pau de l'Ametlla de Mar.


Recordem que les funcions del jutjat de pau són fer actes de comunicació, en l'àmbit penal realitzar judicis de faltes vinculats a casos d'injúries i amenaces; i en el civil, actes de conciliació. Com a registre civil es realitzen registres de naixements, defuncions i registre i celebració de bodes civils. De fet, durant aquest període s'han registrat vint-i-un naixements, quatre matrimonis i dotze defuncions.


respostes a "El jutjat de pau de l'Ajuntament de l'Ametlla d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007