Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El nadal a 2 cistelles deixa constància de la magnífica salut amb la que compta l'esport del bàsquet a la població

22 . Des, 2010 a les 09:29
per admin a Esports
1318 reproduccions
A l'endemà, dimarts 16 de Desembre, era el torn per a la competició de basquetbol, amb l'organització del tradicional Nadal a 2 Cistelles.
I diem tradicional perquè es tracta d'una de les competicions de l'entitat més antiga, un esdeveniment que amb el pas dels anys ha anat modificant, tan el lloc de celebració com el format de competició.
A primera hora de la tarda, després de sortir d'escola, es reunien tots els interessats en prendre part en aquesta jornada, i quedaven distribuïts amb els respectius monitors, per categories.
Cadascuna d'aquestes alhora disposaria d'un camp on desenvoluparia la seva competició, exceptuant els prebenjamins que, seguint amb la tònica de totes les competicions, serien els que major nombre de participants presentarien, per la qual cosa necessitaven dos camps.
De totes formes, el format seria similar en tots els camps, amb equips integrats, bàsicament per 3 jugadors, que prendrien part en una lligueta prèvia i una posterior fase de semifinals i final.
Així, en la categoria prebenjamí el trio guanyador seria el format per Dani Toboso, Arnau Vilanova i Hugo Gómez. En la categoria benjamí, saltaria la sorpresa i s'imposarien Marc Pallarés, Joan Aliau i l'Aleix Garcia. En alevins, Albert Curto, Aaron Bouzaoui i Guillem Mayor serien els que s'emportarien el gat a l'aigua. I finalment, els infantils-cadets, que novament jugaven junts, en aquest cas, a la cistella gran, tindrien com a vencedors a Marc Medrano, Sergi Callau i l'Aleix Martí, que d'aquesta forma sumava ja dos triomfs al seu compte particular.
D'aquesta vetllada cal destacar que no només es disputaren partits, sinó que també s'organitzaren diferents competicions de tirs lliures, KO, etc.. que permeteren repartir més premis entre els participants.


respostes a "El nadal a 2 cistelles deixa constància de la m..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007